Din ce in ce mai multe solicitari pentru repararea televizoarelor!

Articol trimis de Alexandru Razvan

Televizoarele sunt surse importante de informare si divertisment pentru orice persoana, chiar daca cei mai tineri raman mai atasati de internet. In medie un televizor rezista cam intre trei si 7 ani, sigur asta depinde in mare masura si de calitatea sa, de cat de mult il folositi (altfel spus cate \"ore de functionare are\") precum si de conditiile in care functioneaza.

Cred ca sunteti de acord ca azi intalnim pe piata televizoare din ce in ce mai bune, mai fiabile, mai de calitate. Si cu toate acestea inca sunt multe solicitari de reparatii tv?

Oare de ce?

Exista mai multe motive pentru care un televizor se poate defecta in garantie sau dupa aceasta perioada. Cateva dintre acestea pot fi:
– faptul ca unele piese interne se defecteaza sau sunt depasite
– daca folositi televizorul in conditii improprii, de exemplu unde este umiditate excesiva sau unde sunt temperaturi extreme
– greseli de fabricatie – acestea se intalnesc mai rar, mai ales la televizoarele moderne

Daca vi s-a stricat televizorul cea mai sigura si eficienta solutie in cazul dumneavoastra este sa apelati la serviciile unor profesionisti, o firma de reparatii tv. Nu lasati o persoana amatoare (chiar daca va este prieten bun), fara experienta si cunostinte solide, sa umble in televizorul dumneavoastra incercand sa-l repare.

Operatiunile de reparatii tv nu sunt la indemana oricui, ci e nevoie pe langa indemanare, cunostinte tehnice si de experienta. De aceea, exista riscul ca defectul sa evolueze in cazul in care incercati o solutie de reparare neconforma.

De asemenea, trebuie sa stiti ca exista anumite defecte ce pot aparea la televizor care se pot agrava atat de mult in timp incat acesta se poate strica de tot. Iata un exemplu clasic: o problema destul de des intalnita la unele televizoare, mai ales CRT-uri este atunci cand imaginea se restrange ajungand sa fie cat o banda orizontala pe display. In rest ecranul este negru. Daca dumneavoastra amanati sa mergeti cu el la un centru de reparatii-tv.eu si continuati sa-l folositi asa cum e (doar pentru a asculta, chiar daca nu aveti imagine buna, usor de descifrat pe ecran) exista riscul ca televizorul sa se strice de tot in cateva zile sau luni. In plus, acea dunga care persista pe ecran se poate impregna si va deveni deranjanta chiar si dupa ce veti repara televizorul.

Nu lasati timpul sa treaca ci contactati-ne acum pentru reparatii tv de calitate, fiabile si cu garantie.

Etichetat cu: , , ,
Postat în IT Calculatoare

Lasă un răspuns