Dispozitive pentru spioni

reduceri dispozitiveSpionajul este domeniul in care anumiti oameni vor sa afle ceva despre alt om sau despre o grupare.
Acest domeniu este folosit pentru a afla urmatoarea miscare a adversarului sau pentru a demasca anumite actiuni.
Persoanele care savarsesc aceasta actiune se numesc spioni si sunt foarte bine antrenati pentru a nu fi demascati de catre persoana sau persoanele spionate.
Incidentele cu privire la spionajul  dateaza inca din trecut. Japonia a folosit deseori asa numitii ninja pentru a strange informatiile.
Multe metode de spionaj create in trecut sunt folosite si astazi.
Spionajul a fost intens implicat in razobiul rece intre Statele Unite , Uniunea sovietica, si republica China.
Exista foarte multe istrumente de spionaj (dispozitive pentru spioni):
-ceasuri
-bratari
-pixuri
-telefoane
Dar si camere video amplasate in diferite obiecte.
O categorie de clasificare in iareduceri.ro este pentru reduceri dispozitive spion si produse folosite in spionajul de ultima generatie.
Totusi, se spunea ca Uniunea Sovietica avea cele mai mari si mai avansate retele de spionaj în timpul existentei sale, infiltrându-se si în cele mai sigure locuri de pe planeta, fapt care a cauzat multe scandaluri.

Pentru a obtine informatii politice si economice, care ar putea fi în avantajul Statelor Unite, comunicatiile straine sunt din când în când subiectul supravegherilor. În 2002, noi programe de supraveghere prin satelit, înarmate cu rachete, au facut posibil nu numai supravegherea în timp real ci si raspunderea prin forta.

Cum se transmit informatiile in spionaj:

Prin radio. De peste 30 de ani undele scurte au purtat mesaje codificate ale spionilor din toata lumea. Aceasta metoda este perfecta pentru o comunicatie într-un singur sens, protejata de anonimat. De cele mai multe ori, mesajele sunt transmise prin intermediul numerelor spuse clar de catre o voce de barbat sau femeie  si sunt precedate de muzica  care avertizeaza asupra

faptului ca va urma o transmisiune. Alteori se utilizeaza codul morse.

Etichetat cu: ,
Postat în Diverse