Drujbe fiabile de la Vexio – taiatul este floare la ureche

Articol trimis de Echipa Vexio

Drujbele de la Vexio ajuta la indeplinirea sarcinii de taiere din gradina dumneavoastra pentru ca aceasta sa arate asa cum va doriti.

Magazinul online Vexio vine in sprijinul dumneavoastra si va prezinta un numar generos de modele de drujbe electrice si pe baza de acumulatori pentru ca gradina de care va bucurati sa aiba un aspect asa cum va doriti.

Daca aveti nevoie de un motofierastrau pentru a duce la bun sfarsit procesul de aranjare al gradinii, la Vexio vei putea gasi drujba ideala de care avetei nevoie.

[h2] Sfaturi importante pentru alegerea motofierastraului perfect pentru dumneavoastra [/h2]

Daca aveti in minte sa va achizitionati o drujba insa nu stiti care este cea mai potrivita pentru activitatea dumneavoastra, iata mai jos o lista cu drujbe si intrebuintarile fiecareia dintre ele, de care daca veti tine cont va veti bucura de o alegere buna.

Drujbele sunt categorisite pe diferite criterii, pentru utilizatorii profesionisti, pentru cei amatori si pentru activitatile semiprofesioniste, asa ca alegerea trebuie facuta cu atentie. Pe paginile magazinului online Vexio.ro se intalnesc:
• Drujbe profesionale – realizate in mod special pentru cei priceputi in domeniu forestier. Acestea pot sa functioneze incontinuu, taiere dup taiere pana la 16 ore pe zi.
• Drujbele speciale pentru aranjarea pomilor
• Motofierastraie pentru utilizatorii casnici si pentru hobby-uri – greutatea acestor drujbe este una comparativ mai mica fata de celelalte modele, fapt pentru care le face ideale pentru persoanele care nu au conditie fizica foarte buna si care nu sunt obisnuite sa desfasoare activitati de acest gen
• Motofierastraiele semiprofesionale sunt cele care combina in mod inteligent si uzul casnic cat si cel profesionist si pot fi folosite la intrebuintari simple din domeniul forestier dar si la arangajarea pomilor sau a tufisurilor din gospodaria dumneavoastra

Alte lucruri de care este indicat sa tineti cont pentru achizitionarea unei drujbe de la Vexio
• Lungimea la care poate ajunge lama drujbei pentru taierea de busteni
• Capacitatea motorului – in functie de tipul de sarcini la care urmeaza folositi drujba, este necesar sa cunoasteti si puterea pe care o va avea motorul drujbei. Cu cat aceasta este mai mare cu atat sarcinile vor fi duse la bun sfarsit intr-un timp cat mai rapid. Orientativa catre cele cu o putere ridicata de 3300 kW.
• Producatorul – cei mai cunoscuti producatori de motofierastraie sunt cei de la Stihl, Stergn si Ruris
• Modul in care se face alimentarea. In functie de zona in care veti dori sa se foloseasca motofierastraul, si posibilitatile pe care le aveti, pe magazinul
Vexio puteti sa gasiti atat drujbe care sunt alimentate prin intermediul unui acumulator cat si prin drujbe electrice

[h3] Varietatea de drujbe pusa la dispozitie clientilor de catre Vexio.ro [/h3]

Orice model de drujba existent pe piata mai mult ca sigur il veti gasi si pe Vexio.ro, deoarece acest magazin isi doreste ca fiecare client sa isi gaseasca drujba potrivita activitatii pe care o desfasoara. Oferind serviciii de calitate si profesioniste, Vexio onoreaza fiecare comanda si asigura o livrare gratuita oriunde in tara pentru comenzile cu o suma de peste 149 ron. Mai multe informatii puteti primi la numarul de telefon 0374477111 sau la adresa comenzi@vexio.ro

Etichetat cu: , , , , ,
Postat în Constructii

Lasă un răspuns