Efecte uimitoare cu o vopsea San Marco dintr-o singura miscare!

Articol trimis de Prologue

Culorile ne influenteaza starea de spirit, iar in decoratiunile interioare, vopsirea peretilor trebuie facuta cu cele mai bune produse. www.soldekor.ro iti aduce o gama unica de vopsele profesionale pentru efecte impresionante. O vopsea San Marco poate crea un perete radiant dintr-o singura aplicare, in culori variate de la nuante pamantii, pana la pasteluri vesele.

Un alt beneficiu al vopselelor de lux San Marco este dat de textura inedita. Astfel, cu o vopsea San Marco poti da efecte multicolore sau patine vintage cu efecte metalice, ori irizatii perlate in functie de incidenta luminii, pentru o casa eleganta, moderna.
Facuta special sa acopere orice defectiune a peretului, aceasta rezistenta vopsea San Marco este perfecta pentru camera copilului sau livinguri de zi, intrucat este non-toxica si eco friendly.
Iata ce efecte uimitoare poti face in orice camera ai alege, cu o vopsea San Marco:
1. Perete de tip marmura
Vopseaua Cadoro iti ofera o textura unica, ce aminteste de pietre, cu irizatii variate, pe mai multe culori.
Apropierea de natural se face cu acest efect superb, ca de marmura, unde luxul se imbina cu partea estetica.
Gama variata de la roz pal, la galben si violet, fac din aceasta vopsea San Marco Cadoro, un real ajutor in decoratiunile interioare, disponibila pe siteul Soldekor.
2. Perete metalic, oxidat
Un efect uimitor si modern este cel de perete metalic, realizabil cu o vopsea San Marco Roxidan- http://www.soldekor.ro/produs/vopsea-decorativa-interior-roxidan/!
Finisajul de exceptie este unul neobisnuit, gata sa atraga atentia la o camera cu stil. De aceea, Soldekor iti recomanda vopsirea unui singur perete cu o vopsea San Marco Roxidan, iar restul camerei in tonuri neutre.

Culorile variate de la rosu ruginiu, la gri metalic, orage si galben vin intr-o combinatie rara, pentru a conferi camerei un aer inedit, rafinat.
3. Perete cu irizatii vintage
Pentru a crea un perete cu o patina veche, nu ai nevoie decat de o vopsea San Marco Decori Classici.
Textura fina si culorile superbe de la crem la orange, pana la tonuri pastelate sau griuri, transforma orice camera intr-o lectie de stil.
Chiar daca este folosita intr-un mediu clasic, cu un mobilier pe masura, aceasta vopsea San Marco poate fi aplicata si in spatiile moderne, pentru un plus inspirational.
Orice vopsea ai alege, casa ta merita un rasfat cand e vorba de spatiul de relaxare, living, sau dormitor.
Aplica o vopsea San Marco si joaca-te cu efectele deosebite pentru un camin demn de admiratie, ca rupt din revista!

Etichetat cu: , , , ,
Postat în Constructii

Lasă un răspuns