Eficienta si eleganta

Articol trimis de Eduard

Plasele de insecte plisse sunt cele mai noi plase de inesecte care ne apara de toate vietuitoarele mici nedorite in spatiul nostru, in consecinta sunt si cele mai eficiente si cele mai elegante. De obicei, lucrul facut cel mai recent este cel mai performant, intrucat oamenii vin cu pareri proprii pentru a imbunatati ceea ce este deja, bazate si pe experienta lucrurilor inventate si folosite anterior. Inovatii sunt in toate domeniile, dar mai ales atunci cand este ceva necesar, aproape indispensabil in ziua de astazi in numeroase zone ale tarii si ale planetei, cum sunt plasele de insecte.
Daca scopul dintotdeauna cu care au fost confectionate aceste plase de insecte a fost ocrotirea oamenilor de efectele suparatoare ale prezentei insectelor, si mai mari, si mai mici, anumite inovatii au fost gandite si puse in practica ulterior, pentru a fi cat mai lesne de folosit, pentru a avea si alte facilitati: fiabilitate, vizibilitate buna, marimi diverse si in final pentru a fi cat mai atractive.
Plasele plisse sunt plase de insecte de tip fix si de tip rulou. Plasele plisse de tip fix sunt usor de montat, cu ajutorul unor carlige sau placi de magnet, la ferestre (ferestre de camera, baie, magazie, mansarda) si usi cu balamale, disponibile cu proportiile dorite. Pot fi redimensionate, in functie de locul in care sunt instalate. Sunt fabricate cu fibr? de sticl?, plase pentru animale de companie sau net aluminiu, ceea ce inseamna garantia vizibilitatii.
Plasele plisse de tip rulou sunt verticale si orizontale. Plasele verticale sunt perfecte pentru ferestre: protectie a ferestrei, vizibilitate foarte buna, manuire manuala, dar si sistem cu arc, sistem de franare pentru rulare fara zgomot si fara dificultate, design modern al ferestrei. Plasele orizontale sunt de tip usi, simple sau duble. Culiseaza pe un sistem de role. Manuirea este manuala, dar devine automata prin sistemul cu arc. Sunt prevazute cu sistem de franare, pentru siguranta si evitarea zgomotului. Pentru plasele simple latimea ajunge pana la 1500 de milimetri, iar inaltimea este intre 600 si 2400 de milimetri, iar pentru cele duble latimea este pana la 3000 de milimetri, iar inaltimea pana la 2400 de milimetri. Folosirea plaselor plisse de tip rulou orizontale sunt o adevarata marturie de bun-gust, datorita frumusetii lor.
In toate tipurile de plase insecte plisse, pe care suntem siguri ca nu veti regreta sa le examinati mai in amanunt, cand veti avea ocazia, este cuprins tot ceea ce va doriti si ceea ce este nimerit pentru protectia si bucuria utilizatorilor.

Etichetat cu: , , ,
Postat în Constructii

Lasă un răspuns