Eforie Nord, o statiune din ce in ce mai apreciata de straini

Articol trimis de Eforie Nord

In urma cu multi ani, cand statiunea Mamaia era si pe atunci vedeta litoralului romanesc, preferata in special de catre romanii, statiunea estivala Eforie Nord se adresa mai mult turistilor strainii. Sute de nemti, francezi, englezi ii treceau pragul in fiecare vara pentru a se bucura de serviciile foarte bune pe care le primeau aici. Era o cernita obligatorie pentru cei care doreau sa lucreze in turism ( in cadrul unitatilor de cazare Eforie Nord sau a restuarantelor) cunoasterea limbii germane pe langa engleza si franceza care se cerea cam peste tot.
In timp, dupa privatizarea unitatilor de cazare din Eforie Nord , se pare ca a scazut si calitatea serviciilor iar turistii strainii au inceput sa abandoneze ideea petrecerii vacantelor in statiune. Astfel, tot mai multi romanii si-au facut loc si au acaparat statiune, ani de zile fiind preferata familistilor sa a cuplurilor mature, numarul turistilor strainii care vizitau statiunea fiind extrem de mic. De anul acesta insa se pare ca statiunea va fii iar gazda turistilor strainii, in special datorita unui nou Complex hotelier ce va cuprinde un centru spa foarte bine pus la puncte pentru care, se pare ca deja s-au facut cateva rezervarii dar si datorita proprietarilor unitatilor de cazare care incearca acum sa atraga cat mai multi turistii straini oferind pachete promotionale si servicii foarte bune.
Statiunea Eforie Nord dispune de foarte multe centre de cazare, de la hoteluri de diferite clasificari la pensiuni sau vile particulare. Aici se poate gasii cazare la tarife foarte mici , incepand cu 50 lei/noapte. Acestea variaza in functie de pozitionarea unitatii de cazare, de clasificare si de facilitatile oferite oaspetilor sai. O locatie foarte apreciata , si in trecut si in zilele noastre este cazare Hotel Britannia Eforie Nord care a stiut intotdeauna sa-si pastreze clientii si sa-I multumeasca in fiecare sejur petrecut la ei.

Etichetat cu: , , ,
Postat în Turism

Lasă un răspuns