Elimina pericolul capuselor din mediul tau de desfasurare

Articol trimis de ddd iasi

Sezonul de vara este sezonul capuselor, acestea facandu-si aparitia peste tot in jurul nostru, atata timp cat ne desfasuram intr-un mediu cu verdeata. Asta nu inseamna ca cei care locuiesc la bloc sunt feriti de pericolul capuselor. Nici vorba! Si cei care locuiesc la bloc pot intra oricand in contact cu capusele- fie intr-un parc, fie pe strada, pur si simplu.

Muscatura de capusa nu este deloc dureroasa, ba mai mult, abia daca o simtim. Periculoase pentru noi sunt urmarile acestei muscaturi. Capusele sunt purtatoarele unor boli serioase, care se transmit atat omului, cat si animalelor de companie si/sau domestice prin muscatura.

Din aceste motive, atunci cand sesizati prezenta capuselor in mediul dumneavoastra de desfasurare, recomandat este sa luati masuri imediate de prevenire si combatere a acestora.

Solutii de dezinsectie capuse

Impotriva capuselor se poate actiona prin solutiile de dezinsectie capuse. Solutiile de dezinsectie capuse sunt de doua feluri. Fie alegeti solutia de dezinsectie capuse individuala. Acest tip de dezinsectie capuse presupune achizitionarea unor produse speciale, toxice, care promit exterminarea daunatorilor. Din pacate, insa, aceasta asa-zisa solutie de dezinsectie capuse nu a demonstrat, pana acum, ca ar putea oferii rezultatele pe care ni le dorim cu totii.

Cea de-a doua solutie de dezinsectie capuse o constituie serviciile profesionale DDD. Serviciile profesionale de dezinsectie impotriva capuselor se efectueaza folosindu-se aparatura profesionala si substante puternice. Astfel, serviciile profesionale de dezinsectie capuse garanteaza o eficienta de pana la 100%!
Este foarte important atunci cand apelati la serviciile de dezinsectie capuse, sa alegeti o firma DDD acreditata.

DDD-Iasi pentru rezultate eficiente

DDD-Iasi este una dintre cele mai bune firme de dezinsectie capuse din Iasi, care vine cu o experienta de 5 ani si peste 1000 de clienti fideli. Serviciile de dezinsectie capuse oferite de DDD-Iasi sunt efectuate de o echipa formata din profesionisti, care garanteaza profesionalism si rezultate satisfacatoare.

Intra pe www.ddd-iasi.ro pentru mai multe informatii.

Etichetat cu: ,
Postat în Diverse

Lasă un răspuns