Explozie de culoare

Articol trimis de Mariana Popa

Am alergat prin marea de alb o vreme, apoi m-am scuturat de fulgii delicati de zapada si am ramas cu privirea inspre cerul bleu, care a inceput in scurt timp sa strecoare franturi de culoare pe pamant. Primavara s-a aruncat cu totul peste mine, impodobindu-ma cu florile ei delicate si invelindu-ma in parfumul usor intepator al aerului de aprilie. Mi s-a facut atat de tare pofta de viata. Soarele s-a rostoglit de cateva ori in aer, pana cand a ajuns atat de aproape de mine, incat i-am simtit adierea fierbinte in obraji. O simt si acum.

Sezonul pasilor desculti pe plaja aproape a inceput. Orasul se misca in ritm de swing. Pantofi agitati il traverseaza, iar buzele rosii au intepenit toate in zambete puternic conturate. Rochii vaporoase impanzesc tabloul urban, iar nuantele sumbre s-au transformat in culori aprinse si salbatice. Moda fie contrasteaza, fie completeaza natura. De la franturi de figuri geometrice si modele caleidoscopice la imprimeuri florale, toate se imbina perfect in acest sezon. Culorile vii alearga prin oras strecurandu-se pe hainele trecatorilor. Unele se ascund in pantofi, altele in fuste sau jachete, dar cele mai multe se ascund in accesorii.

Galbenul citron si oranjul sunt unele dintre culorile favorite ale acestui sezon, racorind fiecare tinuta si aducand aerul tropical in urban. Rozul etern exploreaza feminitatea, conturand sublim puterea seductiei care salasluieste in fiecare. Fuchsia si flamingo sunt nuantele care se asorteaza cu obrajii infierbantati de soare. Cuvantul cheie al acestei perioade este fara indoiala: „Indrazneste!” … sa porti cele mai aprinse culori, combinate cu cele mai extravagante imprimeuri. Strecoara portiuni de piele sau dantela in tinuta ta si aventureaza-te in croiala asimetrica atat de in voga. Explozia de culoare te va invalui si pe tine in cel mai scurt timp si vei savura aceasta primavara cu toata aroma ei.

Etichetat cu: ,
Postat în Moda si Frumusete

Lasă un răspuns