Fidget spinner, jucaria antistres ce a captat o lume intreaga

Cum poate ca fiecare dintre noi am auzit de renumita jucarie, mica si clasica ca si un titrez mai modern ce a innebunit o intrega natiune datorita simplului mod prin care poti scapa de stres invatand-o. Desigur, printre cei mai impatimiti jucatori, sa le spunem a renumitei jucarii, sunt si cei care considera ca este doar un trend ce va trece.

Inainte de modernul titirez, kendama a fost una din cele mai populare jucarii, fiind pe un loc secund si acum, insa nu multi ii mai acorda aceiasi atentie. Cum si spinner-ul va ajunge sa nu mai fie in topul preferintelor, momentan este cea mai cumparata si datorita faptului ca pretul hand spinnerul-ui este unul destul de mic, pentru orice buget.

Mai toti parintii cu siguranta le-au cumparat celor mici o jucarie hand spinner la un pret bun, pe care o folosesc ca si o simpla modalitate de a se detasa de la rutina. Pana la urma a fost lansata ca si o jucarie antistres, ce te ajuta sa uiti de griji pentru cateva minute, putand sa te intorci mai apoi la treaba ta, mult mai linistit si calm.

Ce este de fapt simpla jucarie in voga?

Pentru cei ce nu cunosc sau doar au auzit, jucaria regasita mai in toate magazinele, chiar si la colt de strada, hand spinner pret mic, este un titirez, ce se poate invarti pana la cateva minute continuu fara oprire. Mai precis, are la baza un mecanism simplu, un rulment ce ajuta la o mai buna invartire. Extremitatile mult mai predominante, de obicei asociat unui triunghi echilateral, pentru un balans precis, sunt de asemenea ceva mai grele, intocmai ca jucaria sa se invarta mai mult.

Prinsa intre doua degete si cu ajutorul unui impus, se va invarti cateva minute. Chiar daca vi se pare o simpla metoda, multi copii au inventat nenumarate modalitati prin care pot invarti chiar si o asa banala jucarie.

Etichetat cu: , , ,
Postat în Moda si Frumusete

Lasă un răspuns