Forme atragatoare si sexy cu operatia de implant fesier la dr. Kasem

Articol trimis de Prologue

Fiecare femeie isi doreste un corp cat mai bine definit, cu forme senzuale. Prin operatia de implant fesier la Kasem Aesthetic, visele devin realitate, fara durere si riscuri medicale.

Inovatia tehnologiei cu laser vine sa completeze seria de operatii estetice facute de dr. Kasem Abu Bakr pentru un corp tonifiat, cu rezultate instant.
Daca de multe ori exercitiile la sala sau problemele de sanatate stau in calea obtinerii unui posterior conturat, prin procedura de implant fesier corpul tau va arata perfect.
Cu o experienta vasta in operatiile estetice, dr. Kasem realizeaza augmentarea feselor cu cea mai mare delicatete si cu un simt estetic desavarsit.
Iata tot ce trebuie sa stii daca iti doresti un fizic cu sex-appeal:
In ce consta operatia de implant fesier?
Efectuata sub anestezie generala, operatia presupune o incizie in santul intrafesier, realizata cu laser, timp in care sunt introduse silicoanele intramuscular.
Materialul are un aspect similar cu muschiul natural si o textura placuta la atingere, ca tu sa te bucuri de un look tonifiat si ferm.
Ce trebuie sa fac dupa procedura de augmentare fesiera?
Dupa operatia de implant fesier este recomandata spitalizarea pe doua nopti, fiind recomandat somnul pe burta.
Pansamentele se scot dupa 3 saptamani, iar corsetul va fi purtat 3 luni de zile.
In perioada postoperatorie, nu este indicat statul in sezut sau activitatile fizice care pot leza zona operata.
Exista riscuri ce-mi pot afecta sanatatea?
Nu. Tehnologia cu laser nu lasa urme si cicatrici, iar recuperarea se face rapid, fara o durere acuta ca in cazul operatiilor clasice.
Riscul apartiei hematoamelor sau umflaturilor locale sunt diminuate la minim.
Daca sunt respectati factorii medicali si cei de igiena in perioada postoperatorie, nu vor aparea probleme care sa afecteze sanatatea pacientelor.
Cui ii este recomandata operatia de implant fesier?
Procedura de augmentare fesiera este recomandata persoanelor care vor sa-si defineasca mai bine posteriorul, celor care au suferit accidente fizice, sau celor ce prezinta iregularitati vizibile.
De asemenea, persoanele care vor sa obtina un look tanar si tonifiat pot apela cu incredere la aceasta operatie estetica.

Procedura nu este indicata celor ce au infectii sau boli locale, fiind necesara vindecarea completa pentru a se putea realiza operatia de implant fesier.
Cu un efect imediat si rezultate de durata, prin aceasta procedura high-class poti dobandi look-ul sexy, mult dorit, intr-o singura sedinta.
Programeaza-te si tu pentru o operatie de implant fesier la Kasem Aesthetic si bucura-te de un corp de vedeta!

Etichetat cu: , ,
Postat în Sanatate

Lasă un răspuns