Gaseste rapid un incarcator Acer Extensa

Articol trimis de Neculai Daniel

Este foarte greu in zilele noastre sa-ti poti desfasura activitatile zilnice fara ajutorul unui calculator sau al unui laptop, acesta din urma devenind preferat pentru usurinta de a fi transportat si pentru confortul pe care il ofera utilizatorilor. Insa, exista si situatii in care un laptop ne poate lasa la greu, dar, de cele mai multe ori acestea pot fi rezolvate rapid. Bateriile si incarcatoarele laptop-urilor sunt, in general, cele care pun probleme.
O serie indragita de laptopuri Acer este si Extensa, iar daca si tu folosesti un astfel de model si incarcatorul tau nu mai functioneaza cum trebuie, nu trebuie sa-ti faci griji. Poti inlocui rapid incarcatorul vechi cu un nou incarcator laptop Acer Extensa, daca respecti cateva criterii de alegere a acestuia.
Atunci cand alegi un incarcator Acer Extensa ar trebui mai intai sa te convingi ca acesta este potrivit pentru modelul de laptop din aceasta gama, pe care il folosesti.

Cum sa alegi un incarcator laptop Acer Extensa

Exista cateva lucruri la care trebuie sa fii atent atunci cand alegi un incarcator Acer Extensa. De exemplu, mufa noului incarcator trebuie sa corespunda cu cea a celui vechi.
Un alt lucru la care ar trebui sa fiti atenti atunci cand cumparati un nou incarcator laptop Acer Extensa este puterea incarcatorului, masurata in Watti, care ar trebui sa fie egala sau mai mare cu cea ceruta de producator. Aceasta se calculeaza inmultind amperajul si voltajul, care se regasesc pe spatele laptopului.
O gama variata de incarcatoare laptop Acer Extensa este disponibila si pe ItPremium.ro. De aici poti comanda simplu si rapid un nou incarcator pentru ca laptopul tau sa functioneze din nou in mod corespunzator.
In plus, vei gasi si o multime de modele de incarcatoare si alte componente pentru laptopuri Acer sau realizate de alt producator.

Etichetat cu: ,
Postat în IT Calculatoare

Lasă un răspuns