Gentile de dama din piele de la The5thelement.ro imbina utilul cu placutul

Articol trimis de The5thelement.ro

Gentile de dama confectionate din piele sunt deosebit de utile datorita formelor ergonomice de care dispun, dar si de rezistenta lor superioara, datorata materialului folosit. In aceeasi masura, genti de piele comercializate online pe acest site au si un design placut, si o paleta de culori placuta, care modeleaza si valorifica outfiturile feminine. Gentile din piele, de dama, sunt singurele care pot transforma o tinuta banala intr-una eleganta, care radiaza de frumusete.

Colectia The 5th Element de genti de piele pentru femei intrece orice asteptari, fie ele legate de utilitate, fie legate de frumusete.

The5thelement.ro: 6 exemple de genti din piele care imbina utilul cu placutul

Numai 6 exemple dintre cele peste 50 de genti disponibile pe acest magazin online nu sunt suficiente pentru a reda cu acuratete complexitatea modelelor si dimensiunile lor, sau sistemul lor de inchidere, insa pot da anumite indicii referitoare la cat sunt de utile si frumoase totodata:

• Geanta Document Fuchsia Crock
Detine o forma standardizata a pielii box imprimata croco
• Geanta Fusion Camel Fur
Are un design compact, un maner scurt, un maro camel imprimat pe pielea bizonata si un maro inchis redat de blana naturala
• Geanta Blue and Yellow
Aceasta geanta este realizata manual, ca si celelalte de altfel; are un lant metalic pe post de cordea
• Geanta Zip Bucket Bag Orange
Se strange in partea de sus precum un buchet, si are fermoar dispus vertical
• Geanta Five Elements Dark Silver
Geanta este cu insertii metalice, si cu lant metalic; pielea este bizonata, cu efect argintiu
• Clutch Inception
Este o geanta cu lant, de insertii din piele colorata albastra, bordo si aurie in centru; are portiuni de piele bizonata si de piele intoarsa; gentile din piele de dama care sunt disponibile online cu numele Clutch au particularitati comune

Restul de posete de piele pentru dama asteapta sa fie descoperite si comandate de pe The5thelement.ro, indiferent daca sunt genti de piele casual sau dispun de o mai mare simplitate si de culori mai sobre si reprezinta genti de piele pentru office, pentru vestimentatiile office.

Alte mentiuni despre gentile de dama din piele care se pot comanda de pe The5thelement.ro

Experienta de cumparare este una foarte usoara si placuta, orice geanta dispunand de patru fotografii care se pot consulta prin zoom, o scurta descriere legata de accesorizare, compozitie, culoare si dimensiuni.

Materialele din care sunt confectionate gentile acestea, in afara de piele, sunt 100% exclusiviste, in concordanta cu alura vintage sau futurista pe care geanta in cauza o are. Gentile sunt accesorii implicite intr-o garderoba feminina iconica.

De aceea, gentile nu pot lasa de dorit ca aspect, si trebuie sa fie si utile pentru depozitatul coerent al tuturor lucrurilor care au sens in geanta unei femei. Gentile de piele elegante de la The5thelement.ro sunt intocmai.

Compania The 5th Element poate fi apelata la numarul special 072ELEMENT (0723.536.368) pentru informatii suplimentare, sau daca se doreste comunicarea in scris, poate fi contactata la daniel@the5thelement.ro

Etichetat cu: , , , , , , , , ,
Postat în Moda si Frumusete

Lasă un răspuns