Gold Amanet – Servicii de amanet electronice in Bucuresti

Articol trimis de Gold Amanet

Gold-Amanet este o casa de amanet prezenta de peste 5 ani in piata din Romania. De-a lungul anilor acesta casa de amanet a incercat sa ajunga cat mai aproape de clienti si sa le ofere servicii cate mai diversificate, astfel incat sa se plieze in functie de dorintele clientilor. In acest sens, gama de servicii pe care acesta casa de amanet din Bucuresti le ofera clientilor s-a largit foarte tare, iar acum intalnim servicii de amanet electronice si de amanet auto.

Aceste doua servicii aparute nou in piata de amanet din Romania, au facut ca amanetul Gold-Amanet sa beneficiezi de o multime de clienti care vor sa isi amanete produsele electronice, fie sa le vanda.

Procesul de amanetare a electronicelor

In ceea ce priveste procesul de amanetare al electronicelor acesta trebuie neaparat efectuat la unul din sediile Gold Amanet din Bucuresti. Aceste sedii pot fi gasite in zona Unirii, Rahova si Diham. Acesta este modul in care expertii constatatori ai Gold Amanet verifica produsele si estimeaza pretul final al produsului. Dupa terminarea acestei etape, trebuie intocmit contractual de amanet electronice, acesta este unul compus de comun acord cu clientul, in functie de tipul de serviciu la care apeleaza si mai ales de perioada contractuala.

Chiar daca procesul pare unul incarcat, in realitate acesta este destul de simplu si nu dureaza mai mult de 10 minute. Contractul Gold Amanet pentru amanetare electronice in Bucuresti este unul foarte bun, cu multe avantaje de partea persoanei care amaneteaza. Unul din avantajele majore este acela ca orice contract poate suferii prelungi ale perioadei de rambursare a banilor, intr-adevar dupa platesti un comision, foarte mic, in comparative cu beneficiul oferit de prelungire.

Ce produse electronice pot amaneta ?

Aceasta este o intrebare pe care cei mai multi clienti o adereseaza. Practic, poti amaneta orice produs electronic doresti. Acesta trebuie sa fie total functial, iar tehnologia pe care o foloseste sa fie realativ una de actualitate.

In acesta categorie de produse electronice amanetate, telefonul este cel mai amanetat produs electronic, urmat de tablet si laptop. Pe langa acestea, multi clienti aleg sa isi amaneteze televizorul, apartul foto sau camera video.

Etichetat cu: , , ,
Postat în Diverse

Lasă un răspuns