Gradinita sector 2 – avantaje pentru micutul tau

Articol trimis de George Radut

Alegerea unei gradinite in sectorul 2 este o decizie pe care multi parinti o gasesc dificila pentru ca poate fi prima introducere a copilului lor intr-un mediu educational. Parerea general agreata este ca, daca alegeti o gradinita sector 2 potrivita pentru copilul dumneavoastra, acesta va creste si se va dezvolta mai bine. In cazul in care faceti o alegere neinspirata, exista riscul ca micutul dumneavoastra sa resimta acest lucru pentru tot restul vietii sale. Din acest motiv, decizia referitoare la alegerea gradinitei sector 2 poate fi esentiala. Veti putea face mai usor aceasta alegere daca intelegeti ce trebuie sa cautati si ce intrebari trebuie sa adresati reprezentantilor gradinitei.

1. Folositi internetul pentru a gasi o gradinita in zona locala. Daca sunteti in sectorul 2, cel mai probabil veti dori sa cautati o gradinita buna in aceasta zona. Avantajul este dat de distanta mica de parcurs pentru copil de acasa la gradinita (care se face aproape zilnic). La Simsala Grimm, gradinita sector 2 va putem la dispozitie un site actualizat cu multe informatii utile din care veti putea intelege si care este misiunea noastra, ce programe si optiuni oferim pentru copii si care sunt avantajele pentru care merita sa va inscrieti micutul aici. Atunci cand cautati o gradinita in sectorul 2 este recomandat ca aceasta sa aiba un site actualizat, caci in caz contrar poate fi un indicator relevat ca respectiva gradinita nu acorda suficienta atentie copiilor inscrisi.

2. Multi parinti iau in calcul locatia gradinitei si cat timp fac de acasa pana la gradinita. Daca sunteti in cautarea unei gradinite din sectorul 2, va asteptam sa ne vizitati la Simsala Grimm. Pe de alta parte, nu trebuie totusi sa omitem faptul ca exista si copii care vin la noi, dar care locuiesc in alte sectoare ale capitalei. Iata deci ca in cazul in care gradinita este mai departe de casa, acesti parinti au ajuns la concluzia ca beneficiile oferite de gradinita Simsala Grimm cantaresc mai mult decat dezavantajele (distanta mare).

3. Cautati o gradinita sector 2 care ofera copiilor posibilitatea de a participa activ la procesul de invatare. La Simsala Grimm, jocul si invatarea merg mana in mana, iar resurseleutilizate sunt atent selectate. Avem un curriculum variat, optionale, activitati diverse (practice, desen, puzzle-uri, miscare fizica, limba engleza si asa mai departe). In general ar trebui sa evitati o gradinita care le cere copiilor sa stea cuminti pur si simplu intr-un loc pentru o perioada lunga de timp.

Etichetat cu: ,
Postat în Constructii

Lasă un răspuns