Husele de telefoane

Articol trimis de Marian Maftei

In aceste cateva randuri vom incerca sa va prezentam avantajele de a avea o husa pentru telefonul dumneavoastra. Fie ca sunteti fericitul posesor al unui Smartphone sau al unui iPhone, fie ca detineti doar un telefon ceva mai vechi, important e sa aveti grija de el in continuare, oferindu-i toata protectia necesara. Si, in afara de a-l curata de cate ori este nevoie si de a-l pune la incarcat atunci cand bateria s-a slabit, un alt lucru foarte important pe care-l puteti face este sa-i cumparati o husa, special croita pentru modelul dumneavoastra de telefon, pentru a evita un ecran uzat si crapat, depunerile de praf in exces sau chiar loviturile pe care le poate suferi acesta atunci cand, fara sa vreti, il scapati din mana. Toate aceste dezavantaje dispar atunci cand telefonul dumneavoastra se alege cu o husa, indiferent de materialul din care aceasta este confectionata.

Telefoanele mobile touch screen sau, cum se numesc ele la noi, cu ecran tactil, au devenit un accesoriu de neinlocuit in foarte multe locuri si la foarte multe persoane, in ziua de azi. Este un dispozitiv interesant si usor de utilizat, insa trebuie avuta mare grija pentru ca aceste ecrane sunt extrem de sensibile si necesita un grad sporit de atentie si ingrijire. Daca un telefon normal are nevoie de protectie, va puteti inchipui cata grija trebuie sa aveti de acest tip de telefon? Si aici ma refer la ecranul sau, mai mult decat la orice parte componenta. Ei bine, acum acest lucru nu mai constituie o prooblema intrucat aceste carcase de telefoane sunt facute tocmai pentru a va proteja telefonul si sub acest aspect. Telefoanele cu ecran tactil sunt foarte sensibile si, in caz de scapare sau lovire a acestuia, s-ar putea sa trebuiasca sa-l inlocuiti.

Ca sa-l reparati, s-ar putea sa va coste foarte multi bani asa ca, cea mai buna solutie ar fi sa incercati sa preveniti astfel de accidente prin a-i oferi telefonului dumneavoastra protectia necesara si sa cumparati o husa de telefon potrivita.

Fiecare husa de telefon are modelul sau si culoarea sa. Fiecare este realizata dintr-un altfel de material, incat toate aceste caracteristici la un loc va vor putea ajuta sa puteti alege husa adecvata modelului de telefon pe care-l aveti.
Atunci cand va decideti sa mergeti la cumparaturi pentru o husa de telefon, indicat ar fi sa aveti si telefonul cu dumneavoastra, pentru a fi sigur ca husa se potriveste exact si ca nu riscati ori sa fie mai mare ori mai mica decat telefonul. Cu cat este mai fixa husa pe telefon, cu atat mai bine isi va avea rolul in protectia acestuia.

Etichetat cu: ,
Postat în Magazine Online

Lasă un răspuns