Idei de cadouri pentru barbatii cu barba

Articol trimis de Top-Man

Cand cautam cadouri pentru barbatii cu barba produsele de ingrijire pot fi una din cele mai bune solutii. Produsele pentru barba s-au diversificat, intrucat au nevoie de produse dedicate atat pentru aspect cat si pentru maleabilitate.

5 idei de produse cadou pentru barbatii cu barba
Cele mai multe produse pentru barba sunt fabricate din ingrediente naturale. Pentru a alege o optiune cat mai calitativa trebuie sa ne orientam doar dupa ingrediente naturale.
Uleiul pentru barba
Uleiul pentru barba este cel mai utilizat produs de ingrijire a barbilor. Are un rol esential in maleabilitatea barbilor si poate preveni firele despicate. Uleiul pentru barba hraneste si piele fetei si poate reduce mancarimile specifice primelor saptamani de crestere. Un ulei pentru barba bun combina o aroma placuta cu ingrediente natural precum uleiurile esentiale.
Balsamul pentru barba
Balsamul pentru barba are un continut similar cu cel al uleiului dar vine si cu ingrediente de stilizare. Majoritatea produselor contine ceara de albine pentru a stiliza barba. Exista si produse pe baza de apa sau grasimi animale care pot, de asemenea, stiliza barba. Un produs bun trebuie sa fie usor de indepartat la prima spalare si trebuie, astfel, sa se foloseasca in cantitati mici.
Ceara pentru mustati
Un produs dedicat mustatilor e necesar pentru ca firele de par sunt mai groase ca cele din barba. Ceara pentru mustati are o duritate si o stilizare mai puternica decat un balsam general pentru barba. De asemenea, o ceara pentru mustati se aplica in cantitati mici.
Sampon pentru barba
Multe sampoane pot usca barba si ii pot aduce un aspect neplacut. Un sampon pentru barba poate contine un procent mare din ingrediente naturale ce hranesc firele de par si hidrateaza pielea fetei in timp ce impiedica iritatiile si mancarimile. Cele mai bune arome sunt cele slabe in intensitate ce sunt bazate pe ingrediente naturale.
Peria pentru barba
Peria pentru barba este o unealta esentiala pentru orice barbos. Folosirea unei perii previne firele incalcite si ajuta la stilizarea finala dupa folosirea unui balsam pentru barba pe baza de apa.
Vizita la un barbershop
Odata cu reaparitia barbershopurilor in marile orase, un cadou pentru barbati placut si unic ar fi un voucher pentru un aranjat de barba. Este o experienta unica, intr-un cadru dedicat barbatilor ce poate face obiectul unui cadou reusit. Pentru a evita orice neplacere, asigurati-va ca voucherul poate fi folosit in zile fara programare prealabila sau faceti o programare dinainte.

Barbosii vor aprecia cu siguranta un cadou dedicat. O barba nu este usor de intretinut si are nevoie de produse specifice. Un cadou pentru barbati cu barba nu trebuie sa fie lipsit de un asemenea produs de ingrijire.

Etichetat cu:
Postat în Moda si Frumusete

Lasă un răspuns