Integrarea tv-ului in decorul camerei

Articol trimis de George

Sa recunoastem: pentru cei mai multi oameni decorarea locuintei este legata si de pozitionarea televizorului. Pentru multe persoane acesta reprezinta un punct de interes. Dar gasirea unui loc pentru televizor poate fi destul de dificila. Dumneavoastra tineti televizorul pe o masuta sau montat in perete? Cum este mai confortabil?

Poate fi destul de dificil sa gasiti un loc potrivit pentru televizor, fara sa compromiteti aranjamentul mobilierului. Amenajarea locuintei avand in vedere incadrarea televizorului poate reprezenta o provocare. Iata cateva sfaturi pentru asezarea televizoarelor, astfel incat sa nu compromiteti integritatea decorului.

Service tv va recomanda: Integrarea tv-ului in decorul camerei

1. Gasiti o sursa de alimentare. Localitati cea mai apropiata sursa de alimentare unde doriti sa puneti televizorul. Asigurati-va ca priza este buna si suporta optiuni suplimentare ca Blu Ray, sistem de sunet etc. De asemenea, este bine sa aveti in vedere si modul in care sunt asezate ferestrele pentru a evita efectul glare de pe display.

2. Spatiu. Intotdeauna recomandam clientilor nostri de la service tv sa aseze televizorul la nivelul ochilor. Este cel mai bine asa, caci nu e nevoie sa va intindeti gatul sau sau privirea pentru a cuprinde imaginea de la televior. O distanta de 1.2 m de podea ar trebui sa fie suficient. Apoi inmultiti latimea diagonalei ecranului de trei ori pentru a determina cea mai buna distanta de vizionare. E posibil sa nu puteti face acest lucru oricand, insa veti sti cum sa va raportati la aceasta problema.

3. Incorporat in mobilier. Atentie: la service tv primim uneori exemplare cu defectiuni de supraincalzire pentru ca acele modele au fost tinute intr-un spatiu prea restrans (de exemplu intr-un dulap sau un separeu din mobilier. Pe spate televizorul are niste orificii de ventilare iar acesta ar trebui sa ramana libere. Nu folositi televizorul ca si masa pentru a pune deasupra lui anumite obiecte. Acestea ii pot zgaria ecranul daca aluneca sau pot obstructiona orificiile de aerisire (daca asezati deasupra un prosop sau un mileu mare de exemplu).

4. Alegeti un punct focal. Asezati televizorul in centrul locului unde stati. Daca nu doriti ca televizorul sa reprezinte un punct de atractie, l-ati putea ascunde intr-un dulap cu usi. In acest caz ar trebui sa va asigurati ca aveti gauri in partea din spate pentru toate cablurile necesare. De asemenea, spatiul nu ar trebui sa fie atat de restrans atunci cand televizorul este in functiune.

5. Integrati televizorul in decorul casei asezandu-l intre carti, obiecte si fotografii. Puteti folosi fotografii alb-negru in rame negre.

Etichetat cu: , ,
Postat în IT Calculatoare

Lasă un răspuns