Invata cum sa-ti personalizezi tricoul!

Articol trimis de Vasile Alexandru

Un tricou poate reprezenta un mare avantaj pentru cel care il poarta, atunci cand acesta doreste sa iasa in evidenta. Bineinteles, acest lucru este posibil doar daca tricoul este personalizat cu ceva unic si frumos, ceva ce poate atrage privirile celor din jur. Desigur ca si metoda prin care acesta este personalizat poate constitui un avantaj in ceea ce inseamna rezistenta mult mai mare a acestuia si chiar in aspectul lui.
Majoritatea firmelor specializate in realizarea de tricouri personalizate Iasi folosesc ca metode pentru crearea acestora printul digital si serigrafia.
Cand vorbim despre realizarea de tricouri personalizate cu ajutorul metodei numita print digital, putem spune despre acesta ca reprezinta ceva unic si frumos. Aceasta metoda de realizare a tricourilor personalizate este cea mai moderna si este folosita de majoritatea firmelor specializate in acest domeniu. Aceasta metoda de personalizare a tricourilor mai este numita si DTG, care provine de la cuvintele \" direct to gambling\". Avantajul acestei metode de creare de tricouri personalizate este acela ca le ofera acestora o durata mult mai lunga de viata, chiar si in cazul spalarilor dese. Insa, aceasta nu poate fi folosita atunci cand comanda implica un numar mare de tricouri personalizate, deoarece costurile ei sunt prea mari. Este ideala pentru a crea tricouri personalizate cu imagini si fotografii, caci are puterea de a le reda acestora o imagine destul de clara.

Insa si serigrafia reprezinta o metoda destul de importanta in realizarea de tricouri personalizate, si aceasta fiind folosita cu precadere de catre firmele specializate in acest domeniu. Insa, aceasta metoda de realizare a tricourilor personalizate este folosita in cazul cand comenzile implica un numar mare de tricouri ce se doresc a fi personalizate. Majoritatea dintre comenzile care implica un numar mare de tricouri ce se doresc a fi personalizate vin din partea firmelor, partidelor politice sau chiar a fan cluburilor ( muzica, fotbal etc.). Majoritatea firmelor fac comenzi mari de tricouri personalizate in scopul publicitatii, deoarece un tricou personalizat inseamna un mod de publicitate destul de ieftin si care are puterea de a aduce clienti firmei respective. La fel si partidele politice, mai ales in timpul campaniilor electorale, fac comenzi mari de tricouri personalizate pentru a-si putea face cunoscuti candidatii la alegerile electorale.

Si fan cluburile sunt clienti destul de loiali ai firmelor care se ocupa cu realizarea tricourilor personalizate, acestia imprimandu-si tricourile pe care le comanda cu fotografiile echipei de fotbal sau ale trupelor de muzica favorite. In toate aceste cazuri, firmele specializate folosesc ca metoda de imprimare a tricourilor serigrafia, deoarece aceasta implica niste costuri mult mai mici si timpul de realizare al lor este mult mai scurt, decat in cazul in care se doreste folosirea altor metode de personalizare a tricourilor.

Etichetat cu:
Postat în Diverse

Lasă un răspuns