Lichidari de produse de incaltaminte si marochinarie la inceput de an!

Articol trimis de BARBU ADRIAN

Anul 2015 a sosit in mediul online dar si in cel offline, in special in cel al comerciantilor de incaltaminte si articole de marochinarie, cu o invazie masiva de reclame al carui unic scop il constituie atragerea unui numar cat mai mare de clienti, lucru care, in mod inevitabil conduce la cresterea volumului vanzarilor. Se observa o lupta stransa ce se da intre site-urile care au pozitii fruntase in Google, care incearca promovarea intensa prin serviciile platite Adwords, sms si email marketing. Site-urile cu bugete restranse sunt determinate sa nu se implice in aceasta lupta si continua sa aiba au un numar scazut de clienti, cu toate ca unele dintre ele au produse de calitate si la preturi situate sub cele ale site-urilor cu bugete mari. Singura lor sansa de a atrage si permanentiza clientii il reprezinta calitatea serviciilor prestate, rapiditatea in livrare si, sa nu uitam, preturile situate sub cele ale concurentei. Nu de multe ori, clienti ai magazinelor online de renume au intrat intamplator pe aceste site-uri si au constatat ca acelasi produs cumparat de pe un site cunoscut era aici la un pret semnificativ mai mic.
Cele mai bune preturi la genti dama numai pe BiaShoes.ro!
Printre magazinele online, care comercializeaza incaltaminte si marochinarie dama, in special genti dama, ghete dama si cizme dama si care nu s-a dat batut in aceasta lupta permanenta din mediul online este BiaShoes.ro. Acest site online este unul aflat in continua transformare. Astfel, in fiecare saptamana, datorita echipei de programatori care lucreaza in background, apar noi modificari si imbunatatiri destinate adaptarii magazinului la cerintele pietei si in special, la cerintele clientilor.
Datorita numarului mare de modele de genti dama prezente in sectiunea special dedicata, care sunt oferite la vanzare la preturi promotionale, acest magazin online este vizitat zilnic de sute de cliente, care s-au reintorc de fiecare data pe site, unul dintre motivele care le determina sa faca acest lucru fiind reprezentat de faptul ca sunt multumite de serviciile primite aici. De asemenea, un alt motiv este dat de rapiditatea cu care sunt solutionate cererile diverse venite din partea clientilor dar si de rapiditatea in livrarea produselor, termenul de livrare nefiind mai mare de 24 de ore, ajungandu-se in situatii exceptionale la maxim 48 de ore.Totodata, sistemul implementat de plata cu cardul (Garanti, Credit Europe Bank si Banca Transilvania) in 4 rate fara dobanda cat si cuponul de reducere oferit la inregistrarea pentru prima data pe site, sunt motive suficiente care sa determine clientii sa se reintoarca pentru noi cumparaturi.
Exista o mare varietate de modele de genti dama, intr-o paleta coloristica avansata, fapt ce denota implicarea angajatilor care asigura functionarea acestui site in mentinerea sa in primele pozitii ale preferintelor publicului ce acceseza mediul online. Dar nu numai gentile de dama sunt produse intens cautate pe acest site ci si modelele noi de cizme dama si ghete dama, care, de asemenea, sunt mereu la preturi foarte mici.Nici publicul masculin nu este uitat aici, modelele de pantofi barbati, ghete barbati, cizme barbati si adidasi barbati fiind foarte apreciate.
Site-ul poate fi accesat la adresa www.biashoes.ro iar ca si date de contact avem adresa de email – contact@biashoes.ro.

Etichetat cu: , , , ,
Postat în Moda si Frumusete

Lasă un răspuns