Locuri de munca pentru sezonul estival 2013 in Eforie !

Articol trimis de Cazare Eforie

Daca va numarati printre cei care isi doresc sa-si gaseasca un job pe perioada sezonului estival si mai ales daca locuiti prin apropiere sau aveti posibilitatea sederii pe perioada verii in Eforie, trebuie sa stiti ca o multime de hotelieri dar si terase, magazine, restaurante, parcuri de distractie, etc isi cauta personal . Daca va doriti sa ocupati un post in cadrul unitatilor de cazare Eforie atunci ar trebuii sa va grabiti cu trimiterea C.V-urilor deoarece cererea este foarte mare atat pentru postul de receptioner/a cat si pentru cameriste sau manageri. Pentru cel din urma job, experienta este una obligatorie . In cazul in care vreti sa munciti la o terasa sau la un restaurant, posturile sunt foarte multe cele de chelneri sau barman. Aici experienta nu este neaparat necesara in toate cazurile insa constituie un avantaj bineinteles. Cele mai lejere posturi, si cand spun lejere ma refer la faptul ca nu se cere experienta si nu se munceste fizic aproape deloc sunt cele la magazinele de suveniruri, haine , articole de plaja, inghetata sau sucuri inghetate ( frozen drinks) majoritatea aflate pe faleza statiunilor.
Daca nu locuiesti in judet si totusi ti-ai dorii sa iti petreci vara la mare imbinand ultilul cu placutul ca sa zic asa, exista cateva pensiuni/vile care ofera cazare la preturi foarte mici, special concepute pentru astfel de situatii. Majoritatea oaspetilor de acolo sunt veniti pe litoral sa munceasca si nu-si permit sa plateasca mai mult de 30 lei/noapte. Pentru a vizualiza astfel de oferte trebuie sa accesati site-urile de turism si acolo veti gasi mai multe oferte, cu siguranta una va fi potrivita si pentru voi.
Statiunile Eforie Nord si Eforie Sud sunt unele dintre cele mai cautate locatii estivale de la noi, in special Eforie Nord care de vara acesta va avea si un Aqua Park asemanator cu cel din Mamaia. In fiecare vara se deschid nenumarate magazine, terase si unitati de cazare, oe gustul si buzunarul fiecaruia. Exista locatii de 4 stele dar si de 1, 2 sau 3 stele.
Revenind la subiect, daca vreti un job de sezon in Eforie, aplicati de pe acum C.v.-urile pentru posturile dorite.

Etichetat cu: , ,
Postat în Turism

Lasă un răspuns