Mancare caini si pisici

Articol trimis de Anima Land

Mancare pentru caini si pisici, realizata din ingrediente naturale, ce respecta standardele europene in materie de alimentatie sanatoasa. Hrana premium este compusa din minerale, vitamine, fibre si compusi naturali ce sustin o dieta sanatoasa si echilibrata. In cazul juniorilor este foarte important sa-i hranim numai cu produse de cea mai buna calitate, pentru a se putea dezvolta normal si sanatos. Animalele de companie sunt considerate in prezent membri ai familiei, luand parte chiar la diferite programe terapeutice, ajutor pentru persoanele cu handicap, participarea la turnee si expozitii si petrecerea timpului liber.

Suntem importatori si distribuitori pentru hrana pentru caini si pisici – EQUILIBRIO care o marca de referinta pentru piata pet shop-urilor, recunoscut pentru calitatea premium si performantele superioare. Equilibrio isi propune sa ofere cainilor si pisicilor un aliment ideal pentru o dieta echilibrata, realizat din ingrediente cu valoare nutritiva ridicata, continut bogat de vitamine, probiotice, proteine si minerale, ce au ca scop sustinerea activatii zilnice, prelungirea duratei de viata si evitarea bolilor.

Cu o gama variata de produse Equilibrio se adreseaza atat cainilor si pisicilor juniori ce au doar cateva saptamani de viata, cat si adultilor sau chiar seniorilor. Tocmai pentru a sustine o stare buna de sanatate, au fost create si produse premium pentru cainii sau pisiciile ce sufera de obezitate, probleme renale, diabetice sau hepatice. Una dintre cele mai dese probleme de care sufera cainii si pisiciile este obezitatea, iar aceasta se datoreaza in special unei diete necorespunzatoare, produselor de slaba calitate si unei vieti sedentare. Hrana premium are afisata pe ambalaj valoarea nutritiva, calorica, totalitatea ingredientelor ce intra in componenta sa si chiar modul de administrare, acesta fiind diferit in functie de varsta si greutatea animalutului de companie.

Etichetat cu: , , ,
Postat în Magazine Online

Lasă un răspuns