Masaj facial – un tratament benefic pentru tenul tau

Articol trimis de Thaispa

Unul din cele mai apreciate si populare masaje de eliminare a stresului acumulat din viata de zi cu zi este masajul facial ce are efecte imediate si vizibile. Un alt aspect pentru care acesta este foarte agreat in special de sexul frumos este acela ca reprezinta si o metoda naturala de lifting.

Actiunea uleiurilor specifice in combinatie cu masajul pentru stimularea punctelor reflexogene are un efect de completare ce ii reda fetei un aspect luminos, tanar si relaxant. Fiind facut in mai multe sedinte, masajul facial poate duce la disparitia complete a ridurilor, oferind pielii un aspect mai fin, mai luminos. Acest lucru este posibil datorita imbunatatirii circulatiei sangelui si a oxigenarii celulelor, a hidratarii pielii, a tesuturilor faciale.

De asemenea, pe langa avantajele estetice, masajul facial ofera si beneficii asociate medicinii generale. Datorita actiunii asupra punctelor energetice, acest tip de masaj facial, contribuie la imbunatatirea functionarii anumitor organe ale corpului, inima, ficat, rinichi, si altele.

Masajul facial facut de profesionisti intr-un centru Spa

In centre wellness de specialitate, masajul facial este facut de profesionisti in domeniu, care au o experienta foarte mare in aceasta profesie, folosind nenumarate tehnici nedureroase, chiar foarte relaxante. Majoritatea pacientilor intra intr-o stare totala de relaxare, unii dintre ei chiar adormit in timpul unei astfel de sedinte de masaj facial.

O astfel de sedinta, poate incepe de la numai 30 de minute iar pentru o relaxare profunda poate dura pana la 60 de minut. Recomandarea acestor specialisti este ca pentru un tratament complet, pentru un rezultat cat mai vizibil si imediat, sa se efectueze cel putin o sedinta pe saptamana.

Etichetat cu: ,
Postat în Sanatate

Lasă un răspuns