Masajul de relaxare cu ajutorul pietrelor vulcanice

Articol trimis de Thaispa

In ultima perioada, tot mai multe persoane incep sa fie din ce in ce mai atrase de majoritatea ofertelor ale celor mai in voga saloane spa si de infrumusetare. Este de stiut ca traim intr-o lume foarte dinamica iar din cauza rutinei zilnice dorim sa ne si mentinem fizic si psihoc iar metoda cea mai simpla este de a apela la aceste saloane de relaxare.

Unul din cele mai apreciate tipuri de masaj, ce a cunoscut o adevarata apreciere mai ales in randul doamnelor si dosmisoarele, este masajul cu pietre vulcanice, pretul acestuia fiind foarte mic iar satisfactia garantata.

Majoritatea centrelor spa ofera masajul cu pietre vulcanice la un pret extraordinar, datorita tehnicilor simple folosite si a beneficiilor maxime ce se vor resimti dupa numai o astfel de sedinta.

Detalii complete si comparatii fata de alte tipuri de masaj

Desigur, asa cum am spus si mai sus, pretul masajului cu pietre vulcanice este foarte scazut in comparatie cu alte tipuri de terapii, mult mai complexe, sau a unor tehnici care necesita mult mai multa atentie din partea terapeutul dar cu acelasi efect de relaxare.

Pe scurt, tehnica masajului cu pietre vulcanice este una foarte simpla. Aceasta presupune incalzirea unor roci vulcanice, de origine bazaltica, ce retina caldura si o elibereaza treptat. Dupa incalzirea acestora, cu ajutorul unor uleiuri esentiale acestea se aseaza in puncte cheie pe spatele pacientului iar cu cele ramase se executa un masaj de realxare.

Pentru ca satisfactia sa fie mult mai mare iar relaxarea sa se resimta la nivelul intreg organismului, pe langa pretul masajului cu pietre vulcanice, pe care il vei plati atunci cand iti rezervi sedinta, poti opta, la alegerea ta, pentru adaugarea unui alt tip de masaj, cum este cel facial. In unele centre, daca alegi o combinatie de masaje, pretul acestora poate scadea, primind o oferta personalizata pentru nevoile tale.

Etichetat cu: , , , ,
Postat în Sanatate

Lasă un răspuns