Metode de personalizare ale pixurilor

Articol trimis de Firma de pixuri

Si pixurile, ca orice alte tipuri de obiecte, se pot tipari folosindu- se tiparirea directa. Tiparirea directa este una dintre cele mai noi si mai performante metode, iar realizarea acesteia este una extrem de simpla. Pentru a realiza o tiparire directa pe suprafata unui pix, nu este nevoie decat ca acesta sa fie introdus in echipamentul de tipar, iar mai apoi grafica se va tipari digital pe suprafata lui. Vopseaua speciala folosita de echipamentul de tipar patrunde foarte usor in plastic, iar mai apoi este uscata la lampi cu ultraviolet, devenind parte din material. Mai mult decat atat, trebuie mentionat si faptul ca aceasta vopsea speciala, datorita faptului ca patrunde in plastic, nu se poate zgaria si nici nu se poate sterge in timp, lucru care denota ca aceasta metoda de personalizare este una permanenta. Datorita calitatii inalte a acestei metode de personalizare, culorile pot fi unele vii, iar datorita rezolutiei foarte mari textile se pot vedea destul de clar.

O alta metoda de personalizare care se foloseste in scopul de a realiza epixuri personalizate este serigrafia. Aceasta se realizeaza cu ajutorul unor site care au fost special realizate pentru ca vopseaua sa poata trece prin ele. Aceasta metoda de personalizare numita serigrafie este rentabila numai atunci cand vine vorba despre cantitati mari si foarte mari de pixuri personalziate, deoarece atunci cand vine vorba despre serigrafie, preturile matritelor sunt unele considerabile. Specialistii spun despre serigrafie ca, atunci cand vine vorba despre personalizarea pixurilor, reprezinta metoda cea mai rezistenta in timp la uzura. In ceea ce priveste rezolutia, asta poate atinge maxim valoarea de 300 dpi, care este una destul de buna, insa este destul de departe in comparatie cu calitatea printului digital, care poate ajunge chiar si pana la 1440 dpi.

Pixuri personalizate se pot comanda cu o foarte mare usurinta de pe internet. Si spun asta deoarece cele mai multe firme care se ocupa cu realizarea si comercializarea de pixuri personalizate au decis sa isi expuna serviciile si sa isi vanda produsele in mediul online. Desigur, acest lucru constituie un adevarat avantaj pentru toti cei care doresc sa isi cumpere pixuri personalizate, pentru ca stim cu totii ca atunci cand faci cumparaturi de pe internet totul este mult mai simplu si nici nu suntem nevoiti sa ne obosim picioarele strabatand complexele comerciale ale oraselor in care locuim in scopul achizitionarii a astfel de produse. Astfel ca, putem comanda pixuri personalizate chiar din fotoliu de acasa, iar acestea ne vor sosi la usa intr- un timp destul de scurt. Mai mult decat atat, daca suntem norocosi putem gasi in magazinele online de pe internet, pixuri personalizate minunate la preturi foarte mici si accesibile buzunarelor noastre.

Etichetat cu:
Postat în Afaceri Online

Lasă un răspuns