Moda pentru cei curajosi

Articol trimis de mariana popa

In Londra, anul acesta, in noiembrie va avea loc al treilea eveniment caritabil numit Fashion for the brave, care urmareste sa stranga fonduri pentru a ajuta soldatii si veteranii Angliei. Evenimentul a fost foarte spectaculos in anii anteriori, rochii de ocazie imprimate cu steagul Marii Britanii sau tot felul de alte costume si rochii elegante avand un element sau fiind cu totul construite intr-un stil militaresc, s-au perindat pe podium. Anul acesta va fi cel putin la fel de spectaculos, mai ales ca gazda evenimentului va fi Joanna Lumley, pe care sigur o stiti din serialul Absolutely Fabulous, in care juca alaturi de Jennifer Saunders.

Joanna este perfecta pentru acest eveniment, caci tatal ei a fost soldat si cand era mica a calatorit mult in jurul lumii, urmarind steagul tarii ei, oriunde ar fi dus-o. In anii `60 a lucrat ca model si bineinteles in serialul Absolutely Fabulous, care a propulsat-o in lumea filmului si a televiziunii, o interpreteaza pe Patsy, care era editor de moda. Nu se putea sa fie mai bine de atat. Trei dintre cele mai importante etape din viata ei vor fi acum reunite si explorate intr-o singura noapte.

Pe langa minunatul spectacol de moda realizat de Hilary Alexander, seara evenimentului va gazdui si o licitatie care va include vacante in Africa sau masini si sculpturi din bronz si totodata un concert sustinut de Corul Militar. Joanna sigur va crea o atmosfera deosebita, pe care o va sustine pe tot parcursul evenimentului, caci umorul ei este nemaipomenit. Iar marele ei atuu este ca poate imbina superb si delicat seriozitatea cu amuzamentul, trecand elegant de la glume frumos strecurate la lucruri mai serioase. Fashion for the brave va avea loc pe 8 noiembrie, la Hotelul Dorchester din Londra si spera ca anul acesta sa stranga 150 de mii de lire sterline pentru a ajuta soldatii raniti.

Etichetat cu: ,
Postat în Moda si Frumusete

Lasă un răspuns