Modlet.ro ofera scaderi de pret de 150 de lei pentru anumite modele de pantofi de barbati din piele

Articol trimis de Ana Maria

Magazinul online de incaltaminte de calitate Modlet.ro se afla in perioada de reduceri. Pentru pantofii din piele pentru barbati, anumite modele au pretul redus cu 150 de lei, nivelul in procente apropiindu-se de 50%! Asadar, la sfarsit de vara si inceput de toamna, domnii care isi doresc reinnoirea vestimentatiei cu pantofi rezistenti, de calitate, pot apela la modelele cu pret redus de pe Modlet.ro, cu garantia ca si celelalte modele au un pret avantajos, de apreciat. Daca sunteti interesati de oferta speciala de pret, puteti viziona articolele aici: modlet.ro, pe site-ul oficial Modlet.

Pielea naturala este materialul cel mai bun pentru a fi folosit in confectionarea de incaltaminte, deoarece calitatile sale devin calitatile perechii respective de incaltaminte. Faptul ca domnii care realizeaza acest lucru cauta o cale mai avantajoasa de procurare nu este de blamat, deoarece dansii cauta in mod concret cel mai bun raport calitate/pret din piata online, raport care cel mai probabil este cel asigurat prin aceasta promotie de la Modlet.ro.

Numai cateva exemple de pantofi din piele naturala pe care Modlet.ro ii are la promotie

Din multitudinea de pantofi de piele cu varf bombat sau varf ascutit, cu inchidere cu siret sau slip-in, cu talpa groasa sau subtire, cu perforatii sau nu, au fost selectate cateva modele care prezinta interes pentru cat mai multi domni si li s-a aplicat o reducere substantiala de pret, de 150 de lei.

Acest nivel de reducere permite barbatilor sa se gandeasca serios la achizitionarea celei de-a doua perechi, deoarece nimic nu se compara cu pantofii din piele care asigura barbatilor motive de siguranta, confort si rezistenta. Iata descrierea a patru dintre modelele incluse in promotie:

· Pantofi eleganti de barbati, confectionati din piele, denumiti Perseus

Sunt fabricati in Romania; exteriorul este confectionat din piele naturala mata; sunt negri, simpli si eleganti

· Pantofi casual, barbatesti, confectionati din piele, denumiti Diaz

Produsi in Romania, acesti pantofi au la exterior o portiune de piele naturala mata, si una de piele intoarsa; de culoare blue-box si velur, acestia au interiorul de mesina naturala

Pantofi casual, de culoare maro, numiti Tatius

Sunt cu velur natural, avand exteriorul din piele naturala

· Pantofi de barbati, produsi din piele, denumiti Tatius

Sunt casual, de culoare gri combinat cu negru; sunt, precum toti ceilati, produsi in Romania; au exteriorul din piele naturala mata

 

Nici pantofii de piele pentru barbati pe care Modlet.ro ii comercializeaza nu sunt de ignorat

Barbatii preocupati de piata de pantofi realizeaza faptul ca numai pantofii din piele naturala pot fi achizitionati fara ca bugetul sa conteze. Investitia este una sigura, aceasta certitudine datorandu-se. Pantofii nu trebuie sa fie numai pantofi eleganti; cei casual pot fi purtati foarte bine in orice ipostaza, fiind prin modelele sale o piesa vestimentara versatila.

Iata de ce pe Modlet.ro se pot cauta mai multe tipuri de pantofi, dar care sa fie fabricati din piele, preferabil piele naturala. Pretul optim redat la modul general de Modlet.ro este un argument suficient inspre aceasta directie. Reprezentantii magazinului Modlet.ro pot fi contactati la 0736.617.052, sau la contact@modlet.ro.

Etichetat cu: , , ,
Postat în Magazine Online

Lasă un răspuns