Montajul de aer conditionat este realizat de Pasinstal.ro pentru orice spatiu

Articol trimis de Ana Maria

Serviciul de montaj al aparatului de aer conditionat reprezinta o rutina pentru firma de instalatii din Bucuresti Pasinstal.ro, indiferent de spatiul in care este amplasat. Pentru fiecare tip de spatiu exista anumite particularitati ale aparatului, insa experienta de 15 ani a specialistilor care reprezinta aceasta firma face ca totul sa devina o simpla rutina. Iata de ce pentru aceasta vara, dar si pentru pregatirea necesarului de aer conditionat pentru restul anului, Pasinstal.ro este o alegere sigura si buna daca montajul aerului conditionat este ceea ce cautati.

Sistemul acesta prin care se stabileste ambientul si se mentine un confort termic nu este inventat recent, insa este o foarte buna modalitate de sfidare a temperaturilor oscilante si agresive de afara.

Montarea aerului conditionat difera de la spatiu la spatiu; Pasinstal.ro cunoaste diferentele

In functie de locul in care este amplasat, atat aparatul, cat si activitatea de montaj a acestuia prezinta anumite particularitati. Astfel, Pas Instal este firma de instalatii care in Bucuresti a montat aparate/ sisteme de aer conditionat in toate aceste tipuri de spatii:

· Spatiu rezidential

Locuintele personale, in care aparatul este de dimensiune casnica, si se amplaseaza in sufragerie/ living, in general; se poate amplasa si in dormitor, daca se impune

· Spatiu comercial

Mall-urile, galeriile comerciale, hipermarketurile – toate acestea sunt spatii in care clientii trebuie intampinati cu un climat propice sederii, plimbarii si mersului; aici, aparatele sunt mai complicate, la fel si tubulatura de ventilatie, care este de dimensiuni considerabile si implica retele incastrate in tavan

· Spatiu industrial

Supraincalzirea anumitor aparate sau sisteme electronice/ mecanice din cadrul dotarilor industriale va duce la defectarea in mod automat a acestora sau la compromiterea productiei; aerul conditionat este extrem de util pentru pastrarea temperaturii optime de functionare a tuturor sistemelor utilizate intr-o activitate industriala

· Cladiri de birouri

Un mediul de lucru placut trebuie sustinut, in plus, infrastructura informatica de care aparatura de lucru se deserveste este protejata impotriva supraincalzirii/ scurtcircuitului sau functionarii precare datorita temperaturilor mici

Cum se alege aparatul de aer conditionat pe care Pasinstal.ro il va monta?

Montarea sistemului de aer conditionat este abia pasul urmator achizitionarii sistemului in sine. Acesta se achizitioneaza, in principal, pentru spatiile rezidentiale, in functie de volumul locuintei, de pereti si izolatie, precum si de preferintele personale legate de mediul ambiant (la 18-19 grade Celsius sau la 21-22 grade Celsius). Nu mai putin important este numarul de persoane care vor sta sau vor trece prin spatiul repectiv, pentru ca fiecare persoana implica deschiderea unei usi si emanare de caldura corporala.

Pentru celelalte spatii, factorii care influenteaza tipul de aparat sunt mai multi, tocmai de aceea clientii care doresc sa apeleze la serviciile de montaj al aerului conditionat de la Pas Instal pot beneficia de consultanta gratuita, in schimbul introducerii datelor de contact intr-un camp dedicat de pe Pasinstal.ro.

Profesionalismul dovedit si cunostintele detinute ale prestatorilor de servicii de instalatii din cadrul Pas Instal confera posibilitatea de a raspunde celor mai pretentioase cereri. Pas Instal poate fi contactata la numerele de telefon 021.451.03.95 sau 0752.011.170, sau prin e-mail la adresa office@pasinstal.ro.

Etichetat cu: , ,
Postat în Diverse

Lasă un răspuns