New Challenge Marketing Research – Agentie Mystery Shopping

Articol trimis de Lavinia Nicola

New Challenge Marketing Research face parte din categoria agentiilor de cercetare de piata care are o echipa tanara in spate, cu potential. Cautati agentie mystery shopping? Echipa de experti din spatele New Challenge Marketing Research va este alaturi!

Ce inseamna mystery shopping?
Mystery Shopping-ul este o metoda de cercetare care este utilizata pentru a evalua serviciile pe care le ofera angajatii unei companii, tehnicile de vanzare ale acestora sau calitatea produselor oferite de acestia. In cadrul acestui proces se utilizeaza clienti misteriosi pregatiti special pentru a observa in detaliu calitatea serviciilor oferite. Mystery shopping-ul va ofera alternative sa masurati calitatea serviciilor asa cum sunt ele surprinse de clientii obisnuiti si evalueaza in ce masura angajatii cunosc si respecta procedurile impuse de firma.
Tehnicile utilizate:
Mystery Visits
Mystery Calls
Mystery Email
Audit competitional

New Challenge Marketing Research ofera servicii variate de cercetare de piata care sa ajute clientii sa-si indeplineasca obiectivele. Echipa din spatele acestei agentii de mystery shopping detine o vasta experienta in cercetarea cantitativa si calitativa. Obiectivul acestora este sa furnizam cele mai bune rezultate.

Etichetat cu:
Postat în Diverse

Lasă un răspuns