Noua serie Bizhub de la Konica Minolta

Articol trimis de ecopy

Echipamentele de birou Konica Minolta prezinta un real avantaj, datorita faptului ca au un consum foarte redus de energie. Valoarea TEC reprezinta consumul de energie standard, saptamanal al unui produs electric, calculat pentru o utilizare medie. Noile echipamente Konica Minolta intra mult mai repede in sfera eco, reducand considerabil pierderile enrgetice, comparativ cu produsele anterioare.
Avantajul eco ajuta la reducerea costurilor de functionare, sprijina demersurile ecologice ale companiei Konica Minolta, al carei obiectiv principal este imbunatatirea continua a tehnologiei, pentru un consum de energie redus si o amprenta de carbon cat mai mica.
In ultimii ani, consumul de energie a continuat sa scada considerabil. Bizhub C452, echipamentul comercializat in prezent, foloseste mai putin de jumatate din energia necesara predecesorului sau, bizhub C450. Principalele motive pentru aceasta reducere dramatica a consumului de energie sunt tehnologia pe care tonerul Konica Minolta Simitri HD si tehnologia de fixare IH le au.
Totodata, C652 este mai rapid decat bizhub C450, diferenta facand-o viteza cele 20 pagini pe minut, folosind doar jumatate din energia acestuia. Astfel, consumul de energie poate fi redus la considerabil, in timp ce vitezele de imprimare vor continua sa creasca de la an la an.

Etichetat cu: , , , ,
Postat în IT Calculatoare

Lasă un răspuns