Noul E-Class – Capodopera si inteligenta

Articol trimis de markkona

Distinct, design inovativ, interior exclusiv si un numar impresionant de inovatii: Mercedes-Benz face un pas mare in viitor cu noul E-Class. Noua experienta atinge culmi noi Noua masina Mercedes-Benz E-Class, a zecea generatie a salonului de afaceri, pune in evidenta eleganta, aspectul inovativ si interiorul de de lux. Noua masina E-Class pune accent, de asemenea, pe noile inovatii tehnice. Noile tehnologii permit conducerea confortabila si in siguranta la un nivel inalt, o noua dimnesiune in asistarea soferului, printre altele. Toate acestea vin in completarea sistemelor de divertisment si stiri si de control ce ofera o experienta cu totul noua. De asemenea, au dezvoltat un nou motor diesel, cuplat si cu un aspect usor cu cifre aerodinamice record, seteaza standardul pentru eficienta in acest segment, in timp ce o suspensie noua pneumatica care are mai multe camere asigura confortul la rulare si conducerea dinamica. Suma totala a noilor inovatii, inclusiv asistentul de schimbare a benzii active, ajuta soferul sa se orienteze in banda selectata ca prin magie, face ca noul autovehicul sa fie cel mai inteligent din clasa de lux.

Aspect exterior sport si elegant
Noul E-Class este modern, sport si de incredere. Fata de ateriorul sau, lungimea sa a crescut cu 65 de milimetri. Aspectul sau arata semnul recunoscut Mercedes-Benz. Capota moderna cuplata cu acoperis ofera un aspect interesant. Foarte extinsa, caroseria masinii se caracterizeaza prin consolele scurte, distanta mare intre osii, rotile mari, intinse bine definite, ofera caracteristici noi, dinamice si elegante, liniei caracteristice. Toate acestea permit E-Class sa aibe loc decolorarea perfecta pe proiectarea Mercedes-Benz, cu un aspect de filozofie: „Puritatea senzuala”. Aspectul puternic pune accent pe statutul de lux si ofera o caracteristica diferita pentru fiecare linie de design si sisteme.

In spate, deasupra rotilor are caracteristici din Clasa E prin caracterul sau inconfundabil puternic. Luminile din spate dau un aspect cu doua bare incadrate de caroseria masinii pentru a identifica in mod sigur Clasa E, ca un ,embru nou din famillia Mercedes-Benz. Optional, luminile din spate ofera o evidentiere suplimentara.

Urmatorul nivel al aspectului interior Designul noului E-Class incorporeaza sinteza de emotie si de inteligenta – forme distincte cu un debit senzual intre ele. Avantajele suplimentare optionale ofera doua ecrane de ultima generatie, fiecare ecran avand diagonala de 12.3 inci. Ecranul are un set de instrumente virtuale in campul vizual al soferului, precum si un afisaj central , soferul avand posibilitatea de a alege din stiluri diferite pentru a selecta designul preferat pentru setul de instrumente de pe ecran.

Controlul tactil pe volan pentru prima data
Comenzile tactile de pe volan au aparut pentru prima data la o masina. Precum o interfata smartphone, raspund sigur la miscarile orizonatale si verticale, permitandu-i conducatorului sa gestioneze tot sistemul de stiri si de divertisment prin glisare, fara a fi necesar sa ia mainile de pe volan. Controalele suplimentare sunt sub forma unui touchpad in centrul consolei, sunt capabile sa recunoasca scrisul de mana si sistemul de control vocal. Sunt, de asemenea, butoane de acces direct pentru controlul functiilor, cum este sistemul de climatizare, aspectul nou si inteligent cu rezolutie inalta pentru animatii si opere, modernizeaza noua experienta de operare. In acelasi timp, pasagerii se bucura de interiorul senzual cu arhitectura spatioasa, care imbina eleganta de lux cu sportitivitatea realizata.

Materialele de lux care definesc interiorul
Aspectul interior are insertii de piele sau din lemn si combinatii interesante de culori SDE, cu LED-uri de iluminat ambientale cu 64 de tonuri durabile, de economisire a energiei, scaunele difera in functie de linia se sosire si pot fi incalzite prin contierele usilor.

Generatia noua de http://www.divid.ro/porti-autoportante-28 Mercedes aduce doua noi motoare de lansare pe piata: E 200 cu un motor pe benzina cu patru cilindri si E 220 D, motor disel cu patru cilindri. Optiunile extra vor fi atasate la gama dupa lansarea pe piata, inclusiv E 350 cu tehnologie hibrida. Toate modelele disponibile la lansarea pe piata au incorporat noul 9G-TRONIC de transimie automata cu noua viteze ca standard. Dispozitivul permite schimbarea vitezelor in mod rapid si permite turatiile mici ale motorului, ceea ce are efect deosebit asupra nivelului de eficienta si de zgomot.

Suspensia pneumatica cu mai multe camere completeaza sistemul de operare continuu, controlat electronic de amortizare si de ajustare, ce se modifica la fiecare roata de amortizare individuala a situatiei actuale de conducere si a conditiilor de drum complet automat. In plus, un comutator DYNAMIC SELECT lasa conducatorul auto sa aleaga din patru feluri de control AIR BODY: Confort, ECO, Sport+ si Sport si sa seteze preferinta personala a acestuia. Noul Mercedes poate sa avertizeze conducatorul auto de somnolenta sau neatentie, spre conducerea autonoma. Pe diferite dumuri din tara este capabila sa pastreze distanta corespunzatoare dintre autovehicule, in mod automat. O alta noutate este radarul si camera de fotografiat, ce poate conduce masina in banda aleasa de catre sofer. Este prima data cand, dispozitivul permite vehiculului sa fie mutat in afara garajului si locurilor de parcare utilizand o aplicatie de pe telefon, iar conducatorul primeste avertismente in cazul accidentelor.

Mercedes este conectat si ofera diferite servicii ce permit initierea unui apel si obtinerea unui ajutor personalizat pentru a gasi un loc, pentru a face o rezervare la restaurant sau la un hotel, fara a fi necesar sa faci asta manual. Aspectul usor ajuta la reducerea consumului de combustibil si asigura o manipulare sportiva si tangibila masinii, performanta aerodinamica, reduce la minim zgomotul cauzat de vant si este mult mai silentios spre deosebire de alte modele de lux din aceasta gama.

Etichetat cu: , , ,
Postat în Auto Moto

Lasă un răspuns