O afacere online este cea mai buna investitie

Articol trimis de Lavinia Nicola

Sunteti anteprenor? Atunci sunteti o specie rara de persoane care exploreaza constant noi oportunitati in afaceri.

Unii cauta oportunitati pe cont propriu, in timp ce altii cauta parteneriate cu idei noi. Majoritatea oportunitatilor, nu conteaza cat de bine ar suna, sfarsesc prin a fi un „cosmar” datorita costurilor foarte ridicate, datorita scalabilitatii lente si marjei scazute. Cu toate acestea, o afacere online poate fi foarte atragatoare pentru ca nu intalneste obstacolele cu care se confrunta afacerile noi traditionale. Va prezentam patru motive pentru care afacerile online sunt cea mai buna investitie pe care antreprenorii o pot face.

Un magazin online poate rezolva orice problema financiara, iar investitia este destul de mica. Pentru realizare unui magazin online puteti apela o firma web design. Aceasta va poate oferi consultanta si va poate indruma in alegerea celor mai bune variante.

Multi antreprenori sunt atrasi de afacerile online datorita libertatii pe care o ofera. Tehnologia moderna, laptop-urile, tabletele, aplicatiile mobile si diversele sisteme de comunicare sunt doar cateva dintre instrumentele care permit ca afacerea sa fie gestionata din orice locatie, orice colt al lumii si la orice ora. Data viitoare cand sunteti intr-un Starbucks aruncati o privire in jur – iti garantam ca cineva lucreaza la afacerea lui online, in timp ce este conectat la wi-fi si isi bea cafeaua. Pentru realizare magazin online trebuie doar sa cereti o oferta unei firme specializate si, data viitoare cand veti merge sa va beti cafeaua, va veti administra propria afacere online.

A nu fi legat de o anumita locatie sau birou de la ora noua la ora cinci va poate avantaja foarte mult. Unii antreprenori nu stiu cum sa echilibreze libertatea, nu isi gestioneaza timpul asa cum trebuie, utilizeaza libertatea ca pe o motivatie de a muncii mai mult si esueaza atat profesional, cat si personal. Nu confunda libertatea cu delasarea. Adevaratii antreprenori respecta libertatea si inteleg cand trebuie sa munceasca din greu si cand sa petreaca timpul cu familiile lor. Acestia iau parte la activitatile pe care altii le rateaza datorita programului fix de la noua la cinci.

Etichetat cu:
Postat în Afaceri Economie

Lasă un răspuns