Oferte promotionale de Dragobete in Busteni!

Articol trimis de Turismdecalitate

In ciuda faptului ca majoritatea romanilor au ales sa serbeze ziua indragostitilor pe data de 14 februarie , mai exact Valentine`s Day, eveniment imprumutat de la americani, mai sunt si cativa traditionalisti care au refuzat cu inversunare sa isi serbeze dragostea in acea zi si asteapta ziua de 24 februarie pentru a face asta in stilul romanesc! Pe asta s-au bazat si cei din domeniul turismului, mai exact proprietarii unitatilor de cazare care si-au publicat pe internet ofertele promotionale speciale pentru aceasta deosebita zi in care cu totii ar trebuii sa serbam iubirea! Cei din statiunile de pe Valea Prahovei sunt cei mai castigati caci multi dintre noi preferam muntele in aceasta perioada. Ca o recomandare , gasiti pe site-urile de turism foarte multe oferte de cazare Busteni extrem de atractive.
Intr-o locatie de 3 stele veti ptea gasii oferte in care sa platiti doar 70 lei/noapte/camera dubla. Suna foarte bine nu-i asa? Daca consideri ca suna tentant atunci ar trebuii sa-ti rezervi de acum locul de cazare si sa iti surprinzi perechea cu cea mai frumoasa idee!
Vremea nu este tocmai rece caci de cateva zile soarele se tine tare pe cer insa partiile se afla in stare buna pentru practicarea sporturilor de iarna in special datorita aparatelor artificiale ce produc zapada. Pe langa aceste activitati pe partie , va puteti plimba sau puteti participa la unul dintre traseele montane ce se orgaznizeaza mereu in zona. In frunte cu specialisti, un grup de turisti viziteaza cele mai frumoase trasee prin padure . Acestea sunt de diferite grade de dificultate oricine putand participa , de la cei mai neexperimentati la cei care iubesc adrenalina.
Fiti inventivi si renuntati la cadouri prestabilite, flori si bomboane de ciocolata sau parfumuri si articole de imbracaminte! Mergeti alaturi de jumatatea dumneavoastra intr-o minivacanta pentru a va bucura de aer curat si natura!

Etichetat cu: , ,
Postat în Turism

Lasă un răspuns