Oferte promotionale personalizate

Articol trimis de YourChoice

Un serviciu sau un produs insuficient promovat are sanse reduse de a fi suficient de cunoscut si de apreciat de catre consumatori. Printr-o campanie de promovare bine pusa la punct, orientata catre publicul tinta, se obtine rezultatul dorit – cresterea vanzarilor si aprecierea produsului sau a serviciului de catre clienti. SC Keops Star SRL, importator autorizat de produse promotionale, ofera pe langa varietatea impresionanta de produse promotionale prezentata in detaliu pe site-ul firmei www.promotional-zone.ro , si servicii de consultanta prin care se urmareste alegerea celor mai potrivite produse promotionale in vederea promovarii cat mai eficiente a afacerii clientului.

Specialistii firmei raspund prompt solicitarilor clientilor de a obtine informatii cu privire la oferta de produse promotionale si la preturi. Fiecare oferta este personalizata, de aceea pentru o informare corecta a clientului asupra tuturor aspectelor legate de pret, produse si livrare, specialistii firmei stabilesc o intalnire cu clientul pentru a discuta toate aceste aspecte. Intalnirea cu potentialul client este esentiala pentru succesul campaniei de publicitate. Cele doua parti se vor informa reciproc in legatura cu elementele importante implicate in activitatea de publicitate.

Clientul va furniza informatii cu privire la specificul companiei si la tipul de servicii sau de produse pe care le comercializeaza . Este important de stiut daca prin intermediul campaniei de publicitate se urmareste promovarea imaginii firmei, in general, sau se are in vedere promovarea unui serviciu sau a unui produs , in mod special. In functie de ceea ce doreste clientul, SC Keops Star Srl ofera solutii de promovare personalizate care sa reprezinte cat mai fidel imaginea si politica companiei sau se urmareste informarea cumparatorilor cu privire la noul produs sau serviciu lansat pe piata. Indiferent de ceea ce vizeaza activitatea de publicitate, SC Keops Star Srl ofera solutii personalizate adaptate nevoilor si bugetului fiecarui client.

Produsele promotionale comercializate de firma se remarca prin design si prin calitate, multe dintre aceste produse promotionale neavand concurenta pe piata romaneasca de profil. Pentru o mai mare eficienta a campaniei de publicitate clientul este rugat sa ofere informatii referitoare la activitati publicitare similare, organizate in trecut. Este importanta oferirea unui feedback cu privire la impactul pe care l-au avut astfel de activitati in vederea gasirii unor solutii de promovare originale.

Produsele promotionale comercializate de SC Keops Star SRL pot fi personalizate cu elemente reprezentative ale companiei sau cu elementele campaniei de publicitate, prin intermediul procedeelor de tampografie, serigrafie, transfer termic folio, gravura, timbru sec si tipar digital.

Etichetat cu: , , , ,
Postat în Afaceri Economie

Lasă un răspuns