Oferte speciale la consumabile pentru prelucrarea metalelor! Afla unde!

Articol trimis de Adriana

VENUS DSH, unul dintre cei mai mari importatori si distribuitori de unelte si scule din Romania, scade preturile la o gama diversa de consumabile pentru prelucrarea metalelor. Poti profita de promotii accesand site-ul oficial www.venusdsh.ro.
VENUS DSH ofera burghie din otel rapid HSS executate in acord cu standardele internationale, ce au o buna comportare in regim de temperaturi ridicate generate de procesul de aschiere si o comportare concretizata in pastrarea calitatilor mecanice, la duritatea muchiei taietoare si la rezistenta si tenacitatea miezului. De asemenea, unghiul la varf este optim pentru burghiele elicoidale destinate prelucrarii otelurilor si fontelor normale, cu utilizarea cea mai raspandita, iar constructia speciala a varfului confera o buna autocentrare, astfel fiind foarte avantajoase pentru cei care utilizeaza masini de gaurit portabile si pentru gaurire pe suprafete curbe. Totodata, durata de utilizare este mai buna, aschiile sunt fragmentate, efortul de apasare este mai mic, fiind usor de utilizat si in cazul otelurilor aliate.
In plus, la VENUS DSH gasesti si burghie din metal HSS titanat, care ofera, datorita invelisului cu nitrura de titan, o durata de utilizare mai mare, ca efect al cresterii duritatii taisului si al cresterii alunecarii achiilor materialului prelucrat pe suprafata de degajare a sculei, obtinandu-se, astfel, un efect de lubrifiere. Tot pe www.venusdsh.ro gasesti burghie si in seturi formate din cate 19 bucati, de asemenea, la preturi promotionale. Nu rata oferta lunii de la VENUS DSH, si acceseaza site-ul oficial al firmei, pentru a afla cum poti comanda.
Despre VENUS DSH
Cu o prezenta de aproximativ 20 de ani pe piata din Romania, VENUS DSH este unul dintre cei mai mari importatori si distribuitori de scule si unelte de pe piata romaneasca de profil. Potrivit site-ului oficial www.venusdsh.ro, societatea are peste 1500 de clienti pentru care importa si distribuie o gama variata de scule si unelte de mana folosite in constructii, finisaje, amenajari interioare, gradinarit, ateliere mecanice si electrice. Printre colaboratorii si partenerii VENUS DSH se numara utilizatori directi si distribuitori din toate zonele tarii, dar si cunoscute retele de hypermarketuri prezente in Romania. Firma isi propune sa devina lider pe piata sculelor si uneltelor de mana folosite in domeniul constructiilor, finisajelor si al amenajarilor interioare, oferind produse si servicii de calitate, preturi competitive, precum si un raport optim pret – calitate.

Promovare web cu ajutorul Target Web

Etichetat cu: , , , , , ,
Postat în Constructii

Lasă un răspuns