Operatia de rinoplastie – Eliminarea problemelor nasului printr-un act chirurgical de succes!

Articol trimis de Alexandra

Dintotdeauna, persoanele cu un aspect fizic atragator au reusit sa deschida mai multe usi doar cu ajutorul prezentei lor intr-o anumita circumstanta. Noi toti, ne simtim mai apropiati langa o persoana cu trasaturi faciale ce tind spre perfectiune, acordandu-i atentie imediata si simtind o curiozitate profunda in ceea ce o priveste. Frumusetea a reprezentat mereu un atu al civilizatiei, fiind deseori una dintre calitatile care paveaza drumul catre succes.

Avand in vedere ca perspectiva asupra aspectului frumos este diferita de la o persoana la alta, tu esti cel care iti poti aduce multumirea sufleteasca in privinta infatisarii tale. Aprecierile tin de gusturi, pareri, de modalitatea in care fiecare dintre noi filtram informatiile si imaginile din campul vizual. O singura mentalitate leaga majoritatea opiniilor tuturor – faptul ca frumusetea se descrie prin armonie si echilibru, printr-o proportionalitate superba si simetrie de invidiat.

Acest lucru ne indeamna sa afirmam ca un nas cu o forma disproportionata are efecte negative pe plan emotional, deoarece acesta creeaza un dezechilibru evident la nivelul trasaturilor faciale.

Un nas diform, carn, sau prea ascutit, ne intuneca perspectiva asupra propriei frumuseti si ne ruineaza sentimentul de incredere in propria persoana. Un astfel de defect fizic poate crea neplaceri mai ales la nivel social, stirbind capacitatea noastra de relationare cu cei din jur si producand un sentiment de autoizolare.

Daca in aceasta situatie se adauga si greutatile intampinate in procesul de respiratie, atunci solutia cea mai indicata pentru a rezolva problemele estetice si functionale este, cu certitudine, operatia de rinoplastie realizata de Dr. Antohi.

Cu o experienta vasta in realizarea procedurilor chirurgicale si nenumarati pacienti multumiti, specialistul Nicolae Antohi garanteaza rezultate exceptionale in reconturarea nasului tau. Indiferent daca te confrunti cu neplaceri legate de aspectul tau estetic sau ai, de asemenea, probleme de respiratie, dupa operatia de rinoplastie te vei bucura de o surpriza placuta si un aspect facial revitalizat.

O rinoplastie primara promite imbunatatirea formei nasului tau si tratarea diverselor probleme de respiratie precum sforaitul, neplacerile cauzate de deviatia de sept sau de traumatisme la nivelul nasului. Impreuna cu alte proceduri chirurgicale, aceasta interventie poate oferi avantaje chiar si pacientilor care sufera de sinuzita.

Asadar, operatia de rinoplastie nu ofera doar un aspect facial placut, cat si imbuntatiri la nivel functional al procesului de respiratie.

Ai suferit o interventie de rinoplastie la alt medic iar rezultatele lasa de dorit? Poti opta pentru o rinoplastie secundara in clinica Dr. Antohi pentru corectarea defectelor de la nivelul nasului care nu iti dau pace. Medicul specialist va repara in totalitate aspectul fetei, oferindu-ti o frumusete rapitoare a chipului si proportionalitate perfecta a trasaturilor.

Cu toate ca procedura de rinoplastie secundara este o interventie complexa, Dr. Nicolae Antohi obtine rezultate impresionante in fiecare caz ajuns in clinica sa. Bucura-te si tu de un nas perfect si renunta la nemultumirea aparuta in urma operatiei nereusite anterior!

Cu un portofoliu impresionant de cazuri tratate si profesionalism in practicarea meseriei sale, Dr. Antohi este specialistul care iti va oferi un nas frumos si sanatos prin intermediul operatiei de rinoplastie. Suna acum la 0763.540.706 pentru programarea procedurii care iti ofera avantaje atat pe plan estetic, cat si functional.

Etichetat cu: , , , , , , , , ,
Postat în Sanatate

Lasă un răspuns