Operatia verii- liposuctie cu laser la Kasem Aesthetic

Pregateste-ti trupul in anotimpul cald cu un look perfect din cap pana-n picioare, realizat prin operatia de liposuctie cu laser de la Kasem Aesthetic.
Spre deosebire de metodele clasice de slabit, liposculptura este alegere inteleapta pentru indepartarea grasimii nedorite de pe corp.

Prin operatia de liposuctie cu laser iti poti redefini diferite zone, cum ar fi abdomenul, fesele, bratele sau coapsele. In functie de zonele alese, iti poti contura corpul inca de la prima sedinta. Vei obtine un look suplu, fara depuneri de grasime, cu rezultate durabile.
Modul de viata alert si lipsa timpului pot duce la un proces de ingrasare al corpului. Dereglarile hormonale, sarcina sau predispozitia genetica sunt alti factori care afecteaza considerabil greutatea corporala.
Cu interventia avansata de liposuctie cu laser, partile corpului care sunt mai greu de redefinit prin sport, cum ar fi fesele sau picioarele, capata instant un aspect tonifiat si ferm. Zona coapselor devine mai bine conturata, iar abdomenul va arata perfect, conferindu-ti mult dorita talie de viespe.
Afectiunile datorate grasimii in plus se reflecta atat pe plan fizic, cat si mental. Sistemul osos este cel care suporta toata presiunea si greutatea, iar prin redefinirea corporala la Kasem Aesthetic, coloana vertebrala isi recapata sanatatea. De asemenea, eliminand dietele drastice prin liposculptura, se evita si ulceratiile la nivelul digestiv sau dereglarile digestive cauzate de regimuri bruste sau incomplete.
Pe plan mental, nemultumirea fata de greutatea propriului corp, poate duce la complexe de inferioritate si izolare sociala.
Solutia eficienta de remodelare corporala vine de la dr. Kasem Abu Bakr, prin tehnologia state-of-the-art a interventiei de liposuctie cu laser.
Efectuata sub anestezie generala, procedura in sine consta in realizarea unor incizii cu laser in zonele dorite. Apoi se topeste grasimea la nivel subtegumentar, pentru un aspect neted, natural. Prin aceasta interventie se stimuleaza productia de colagen si tonifierea celui deja existent.
Excesul de piele este si el indepartat cu o mare finete, fara sa ramana urme sau cicatrici.
Spitalizarea se face pe un termen scurt, de o noapte, urmand ca pacientul sa revina la activitatile sale, mentinand o protectie speciala pe zonele operate.
Timp de 30 de zile se va purta un corset compresiv, evitand expunerea excesiva la soare sau leziunile locale datorate exercitiilor fizice sau a procedurilor cosmetice.
Pentru a mentine tonusul muscular si al pielii dupa interventia de liposuctie cu laser, este recomandata o alimentatie bogata in vitamine si o hidratare corespunzatoare.
Alege si tu sa ai corpul mult visat cu o operatie high-class de liposuctie cu laser la Kasem Aesthetic!

Etichetat cu: , , , , ,
Postat în Sanatate

Lasă un răspuns