Parchet laminat 12 mm – alegerea ideala pentru casa ta

Articol trimis de Misha


Ambianta care este oferita de obiectele de design interior joaca un rol extrem de important in definirea confortului unei case.
De la o canapea tapisata cu diverse materiale textile, precum piele, care ofera un grad ridicat confort, pana la podeaua confectionata din parchet din lemn masiv sau parchet laminat de 12 mm, de exemplu, totul trebuie sa se imbine perfect pentru a indeplinii conditiile unei locuinte al carei confort o defineste.

Parchet laminat 12 mm vs. Parchet din lemn masiv

Lista care cuprinde diferentele dintre parchetul laminat si cel din lemn masiv, este lunga, dat fiind faptul ca opiniile referitoare la calitatea celor doua difera destul de mult. Spre exemplu, unele persoane sunt de parere ca parchetul confectionat din lemn masiv are o durata mai lunga de viata fata de cel laminat, asadar este o investitie viabila. Alte persoane considera ca parchetul laminat este cu mult mai practic decat cel din lemn masiv, din mai multe puncte de vedere, printre care se numara faptul ca poate fi montat si fara ajutor profesionist.
Adevarul este ca alegerea tipului de parchet pentru amenajarea locuintei, tine strict de gusturile si bugetul fiecaruia. Cu toate astea, parchetul laminat poate reprezenta alternativa ideala pentru cel din lemn masiv.

Raportandu-ne la un parchet laminat de 12 mm, care este aproape cel mai gros tip din categoria celor laminate, in primul rand se va observa o diferenta considerabila intre suma de bani platita pentru acesta si suma pentru un parchet din lemn masiv, din doua motive cat se poate de simple: primul ar fi ca modelele din lemn masiv expuse pe piata sunt mai scumpe decat cele laminate si cel de-al doilea motiv, si poate cel mai important, este ca pe langa banii folositi la achizitionarea unui parchet din lemn, trebuie sa alocati o alta suma si pentru montarea acestuia daca se doreste prelungirea duratei de viata a parchetului.

Intretinerea unui parchet laminat de 12 mm

in schimb, parchetul laminat de 12 mm poate fi montat foarte repede si usor, chiar si de catre o persoana fara experienta in domeniu, daca se doreste evitarea costurilor de montaj.
in al doilea rand, parchetul laminat se intretine mult mai usor decat cel din lemn masiv, daca se tine cont de cateva reguli, si anume: la curatarea acestuia se folosesc produse special concepute pentru astfel de suprafete, iar mopul cu care se va aplica solutia de curatat, trebuie sa fie foarte bine stors pentru a evita deteriorarea parchetului.

Decolandia.ro ofera parchet laminat 12 mm

Daca ceea ce cauti este un parchet laminat de 12 mm , atunci decolandia.ro iti sta la dispozitie cu o gama variata de produse confectionate din diverse materiale, toate la pret de depozit. in plus, pe WWW.decolandia.ro poti solicita mostre gratuite pentru a te putea decide asupra produsului pe care doresti sa-l achizitionezi.

Etichetat cu:
Postat în Constructii

Lasă un răspuns