Pariuri bune si pariuri riscante: Cum faci diferenta?

Articol trimis de Vasile Bogdan

Pentru jucatorii frecventi la pariuri sportive, dependenta de ponturile altor pariori incepe sa scada in timp. Cei mai multi isi dezvolta propriile sisteme de evaluare a riscurilor ajungand, in mare parte, sa aleaga pariurile bune ale momentului.
Care sunt insa modurile in care poti distinge intre pariurile bune si cele cu risc maxim? Iata cateva dintre trucurile jucatorilor profesionisti.

Pariuri bune: Informatia primeaza

Chiar si in cazul jucatorilor experimentati, informatia din domeniu face diferenta in fata intuitiei atunci cand vine vorba de alegerea unor pariuri bune. Poti completa bilete castigatoare daca analizezi direct informatia venita direct din randul echipelor de fotbal, statisticile din campionatele interne si cele din competitiile internationale. Pentru alegerea unor pariuri bune este important sa iei in calcul ce obiectiv de moment au jucatorii sau echipele angrenate in mai multe competitii.

Poti intalni cazuri in care o echipa nu pune mare pret in turul campionatului intern pe rezultatele obtinute in aceasta competitie, in incercarea de a se concentra pe meciurile din cupele continentale. In alte cazuri, competitiile de rang secund: Cupa Romaniei, Cupa Regelui etc sunt cele care nu prezinta un interes prea mare pentru echipele mari angrenate in acestea. Poti selecta meciuri diverse pentru a alcatui un bilet cu pariuri bune mizand pe echipe cu adevarat motivate sa castige aceste meciuri. Beneficiezi de cote mai mari la aceste pariuri bune, iar in fazele incipiente ale competitiilor de acest tip surprizele se tin lant.

Pariuri bune: Bonusurile

Nu ignora bonusurile de bun venit, bonusurile de fidelizare si pariurile gratuite puse la dispozitia pariorilor online de catre casele de pariuri. Este adevarat ca retragerea sumelor este conditionata de un anumit numar de castiguri, dat totodata iti ofera sansa de a face incercari pe banii altcuiva de a gasi un numar de pariuri bune.
Ai la dispozitie bonusuri de inscriere care dubleaza suma pusade tine in joc si iti permite sa mizezi mai mult si mai inspirat pana la gasirea acelor pariuri bune care te vor transforma intr-un castigator.

Etichetat cu: , , ,
Postat în Constructii

Lasă un răspuns