Pentru ca nunta sa fie cu adevarat unica, ai nevoie de un tort tematic exclusivist!

Articol trimis de Torturi pentru nunta

Momentul in care tortul isi face intrate, ramane cu siguranta cu simbol al nuntii voastre! El va impresiona profund invitatii doar daca ofera unicitate, iar sentimentul va fi cu mult mai profund daca tortul va fi creat exact in tematica nuntii! Pentru ca fiecare mireasa isi doreste sa aiba o nunta ca-n povesti, ea va dori ca totul sa fie fara cusur, motiv pentru care il alegerea tortului ea se poate tine cont de urmatoarele sfaturi…

Tortul miresei – forme si design-uri!

Inainte de a alege modelul potrivit al tortului pentru nunta pe care o organizezi, ai grija sa te asiguri ca vei colabora cu cofetarii profesionisti! Astfel, ei iti vor asigura calitate si maestri in realizarea desertului din care vor servi toti invitatii tai! O astfel de cofetarie poate fi chiar online, iar ca si recomandare ne indreptam catre cofetaria Armonia din Bucuresti. Dupa ce te-ai asigurat ca tortul este creat de cele mai indemanatice manute, trebuie sa il alegi in functie de tematica nuntii. Astfel, deciziile vor fi impartite astfel:
Daca ai o nunta clasica , un tort cu forma rotunda va fi desertul potrivit! Designul poate fi minimalist, astfel ca eleganta nu va lipsi in momentul in care se va ajunge la binecunoscutul moment de taiere a tortului.
Daca ai de gand sa ai o nunta care sa fie comparata cu evenimentele regale, atunci optaza pentru un tort inalt, supra-etajat.
Pentru o nunta moderna, niciun tort nu poate fi mai potrivit decat cel in forma dreptunghiulara! Perlele comestibile sunt cele care vor crea un aspect wow al minunatului desert!
Daca romantismul va defineste ca si cuplu, atunci nu sta in dubii si comanda un tort pentru nunta in forma de inimioara!
In ceea ce priveste designul, aici poti alege in functie de anotimpul in car va fi organizata nunta! Decorul poate fi realizat din flori, realizat din fructe, din frunze de martipan, sau din fulgi de zapada!

Ce vor reprezenta figurile din varful tortului servit la nunta?

Ei bine, aici ai mai multe variante, astfel ca poti alege urmatoarele modele de figurine:
• Mirele si mireasa
• Porumbei
• Verghete
• Ingerasi
• Obiecte care definesc uniunea in cuplu

Etichetat cu: , , , ,
Postat în Entertainment

Lasă un răspuns