Petrece noaptea dintre ani in statiunea Eforie Nord!

Articol trimis de Morosanu Irina

Chiar daca majoritatea dintre voi sunteti tentati sa alegeti statiunile montane pentru petrecerea sarbatorilor de iarna o multime de turistii aleg sa-si petreaca concediul pe litoral. Anul trecut statiunile Eforie Nord si Mamaia nu au dus deloc lipsa de turistii. Daca in Mamaia la mare cautare au fost pachetele promotionale oferite de catre hoteluri in statiunea estivala Eforie Nord au fost luate cu asalt vilele care se inchiriaza la cheie sau integral. Gastile mai mari de prieteni au fost incantati de idea inchirierii unei vile unde sa nu fie deranjati pe tot parcursul sejurului si unde sa poata petrece in voie. Tarifele de cazare Eforie Nord au fost intotdeauna accesibile, cel putin in comparatie cu restul locatiilor de pe litoral.
Statiunea Eforie Nord este o mica localitate din sudul litoralului si este preferata in special de familisti , de cupluri si mai noi de strainii. Datorita unitatilor de cazare noi deschise, de exemplu un mare Spa, tot mai multi strainii vin aici pentru a beneficia de tratamente exceptionale. Fie ca sunt nemti, indieni, englezi, unguri sau francezi, toti s-au declarat foarte multumiti de serviciile primite in statiune si au fost extrem de incantati de frumusetea zonei.
Revenind la subiectul principal , daca iti doresti sa petreci noaptea dintre anii la mare, poti alege dintre sutele de oferte afisate pe internet unitatea turistica preferata. Exista locatii cu 5-6 camere sau peste 10-15. In functie de numarul de persoane din grupul dumneavoastra va puteti alege cea mai potrivita vila. Preturile sunt accesibile, astfel pentru o noapte de cazare la o vila cu 8 camere de exemplu, puteti platii intre 1100-1300 lei. Bineinteles tarifele variaza in functie de dotarile unitatii, de facilitatile oferite si de clasificarea acesteia.
Statiunea Eforie Nord este foarte frumoasa si in timpul iernii, puteti privii marea dintr-un restaurant situat pe faleza in timp ce va savurati cafeaua sau micul dejun, va puteti plimba si daca temperaturile sunt sufficient de scazute veti putea admira marea inghetata!

Etichetat cu:
Postat în Turism

Lasă un răspuns