Petrece un Paste inedit in statiunea Eforie Nord

Articol trimis de Vila Flory

In mai putin de doua luni vom sarbatorii Pastele, un important eveniment in viata fiecarui ortodox. Vremea este din ce in ce mai frumoasa si parca ne indeamna la plimbari si iesiri cat mai dese din casa. Daca anul acesta de Paste vrei sa faci altceva decat sa stai la masa traditionala din ziua respective alaturi de prieteni ori familie, noi iti dam o idee! Aduna-ti prietenii, familia, colegii, etc si inchiriati o vila la mare! La mare da, nu la munte!! De ce nu ati face asta?! Este foarte cald si va fii mult mai cald pana de Paste iar vremea de acest gen este ideala pentru plimbari pe faleza si pentru servirea cafelei de dimineata pe terasa unui restaurant de unde puteti admira marea!
O statiune foarte frumoasa de pe litoralul romanesc, intima si curate, pe care o recomand celor care vor sa se bucure de liniste si verdeata, este Eforie Nord. Aici veti gasii o multime de variante de cazare, de la apartamente, garsoniere la vile, pensiuni complete sau hoteluri, in functie de ce doreste fiecare! Tarifele de cazare Eforie Nord 2014 in perioada Pastelui nu sunt foarte mari o camera dubla ajungand la 90 lei/noapte sau poate chiar mai putin. Depinde de clasificarea unitatii turistice alese, de pozitionarea fata de plaja si de facilitatile incluse in pret. Bineinteles acesta pot fi si 200 lei/noapte insa cu siguranta veti fii tratati regeste!
Poate unii dintre voi ati mai ajuns pe litoral in perioada sarbatorilor de Paste. Suntem siguri insa ca a fost o experienta placuta si nu putinii probabil veti revenii si in acest an daca va veti permite. Sarbatorile Pascale sunt extrem de frumoase si merita sa ne bucuram de ele din plin alaturi de tote persoanele dragi! Va puteti relaxa si uita macar pentru cateva zile de problem si stres la malul Marii Negre!

Etichetat cu:
Postat în Turism

Lasă un răspuns