Petrece vacanta de Paste in 2 Mai, la malul Marii Negre!

Articol trimis de Turism de Calitate

Astepti cu sufletul la gura vacanta de Paste? Vrei sa te odihnesti si sa-ti reincarci bateriile pentru inca o buna perioada de munca zilnica? Daca iti place marea si primavara, sau marea primavara si vrei sa scapi de agitatie si stress, alege ca locatie de vacanta statiunea estivala 2 Mai. Aici te vei putea bucura din plin de liniste si de frumusetea marii fara sa auzi pana in zorii zilei muzica cluburilor sau agitatia specifica statiunilor Mamaia si Costinesti de exemplu.
In momentul de fata majoritatea proprietarilor de unitati de cazare 2 Mai si-au afisat deja pe site-urile de promovare turistica ofertele speciale pentru perioada de Paste 2014. Unele includ doar serviciul de cazare insa altele ofera si mesele principale si/sau masa festiva din ziua de Paste. Tarifele sunt foarte mici in aceasta statiune dat fiind faptul ca nimic deosebit nu se va intampla aici, nu vor fi petreceri galagioase , cluburi renumite, concerte, etc ca in statiunile mai sus numite. Este locul ideal pentru cei care doresc sa se odihneasca si sa se recreeze admirand natura si bucurandu-se de linistea din jur. Tarifele pornesc de la 80 lei/camera dubla si variaza in functie de facilitatile oferite de catre unitatea de cazare.
Vremea de afara este deja frumoasa si destul de calduroasa iar in perioada Pastelui cu siguranta va fii mult mai cald si va va permite sa va bucurati de plimbari lungi pe faleza sau sa serviti masa la o terasa pe malul marii. Pentru a va rezerva cel mai potrivit loc de cazare pentru dumneavoastra ar trebuii sa incercati sa cautati oferte inca de pe acum caci, stim cu totii, ce este bun se vinde repede. De obicei rezervarile ferme se fac in baza unui avans de o noapte de cazare sau 20-30% din totalul sejurului.

Etichetat cu: ,
Postat în Turism

Lasă un răspuns