Preia controlul casei tale inteligente

Articol trimis de markkona

Cu sistemul performant Touch Leviton poti face casa sa prinda viata, pe langa faptul ca satisface necesitatile tale 100%. Sistemul Touch Leviton are un ecran luminos, plin de culoare care dispune de caracteristici de alarma, de control si automatizare a casei.

Comunicarea prin Wi-Fi ofera posibilitatea comunicarii de la distanta cu costuri mici. Aceste optiuni permite dealerilor de securitate flexibilitatea de care au nevoie toti clientii, fie bazate pe telefoane mobile, VoIP sau linii POTS. Panoul de control ofera functii de control si integrare precum: termostate, incuietori, iluminat, scene, programe si reguli, controlul local, timpul, traficul, stirile, mesajele, alarma de comunicare si mesageria stilului de viata prin router, activeaza dispozitive de antrenamet mobil Android, poate fi portabil, rezolutia este 470×256 pixeli, usor de inteles iconitele, avizul vocii sistemului, 16 memento-uri programabile, 3 functii de panica, registru de evenimente stocheaza pana la 128 evenimente, ceas care arata timpul real. Sistemul de irigare nu doar ca se poate configura pe ore, dar detecteaza ca ploua acesta se va opri automat si se poate configura sa porneasca iar.

Controlul telefonic – panoul de alarma de securitate functioneaza ca un robot telefonic si poate fi folosit pentru a apela in casa si pentru a pune in ordine anumite lucruri. Acest sistem configureaza printr-un numar de PIN, similar cu cel utilizat la cartela telefonica sau la banca, pentru a se asigura ca doar proprietarul poate avea control la casa. Are o serie de solicitari vocale care ghideaza operatiunile casei:

-in cazul in care nu ajungi acasa intr-o noapte, suni acasa si vei trage cortinele inainte sa se intunece
-daca proprietarul a plecat mai multe zile de acasa si doreste ca locuinta sa fie incalzita cand ajunge, suna casa si porneste centrala. Acest sistem poate fi folosit pentru a suna la locul de munca sau pe un telefon mobil daca cineva suna la usa cand nu esti.
-prietenii pot suna atunci cand nu esti acasa si vor afla cand te intorci acasa pentru a reveni in vizita -persoanele de la curierat pot lasa coletele in hol.

Alarma de securitate ii opreste sa intre in casa. Planul de interventie – in cazul in care este o situatie de urgenta, luminile de iesire se activeaza si aerul conditionat se opreste pentru a opri raspandirea fumului. Iluminarea – este stabilit un program de iluminare prin care luminile externe se aprind automat seara si se sting automat dimineata. Accesul controlului este un sistem alcatuit din carduri de proximitate, aceste informatii fiind prelucrate si trimise la un calculator central pentru a efectua sarcini precum: permite sau restrictioneaza accesul, inregistreaza vizitatorii si personalul, controleaza interfoanele, videointerfoanele, barierele de iesire. Ecranul calculatorului afiseaza toate informatiile persoanelor care intra sau ies, completate cu fotografii.

Etichetat cu: , ,
Postat în Diverse

Lasă un răspuns