Produse promotionale de scris Europa Entreprise

Articol trimis de SC Keops Star Srl

Concurenta existenta in orice domeniu de activitate a determinat dezvoltarea puternica a industriei de publicitate; in permanenta se cauta noi strategii de promovare cat mai eficienta a serviciilor si a produselor, miza fiind foarte mare – castigarea increderii si a fidelitatii clientilor. Anticipand aceasta tendinta, firma SC Keops Star SRL, importator autorizat de produse promotionale, a depus un efort constant pentru a aduce pe piata romaneasca produse promotionale unice, deosebite prin design si calitate de produsele similare comercializate in Romania.

Instrumentele de scris sunt produse promotionale de tipul celor care sunt oricand si oriunde folosite cu placere ; un pix sau un stilou de calitate, cu un design atragator va fi intotdeauna apreciat atat pentru utilitatea sa, cat si pentru aspectul sau deosebit. In catalogul de produse promotionale Europa Entreprisesunt foarte bine reprezentate urmatoarele categorii de instrumente de scris : pixuri metalice, pixuri din plastic, stilouri, seturi de scris, creioane grafit, creioane mecanice, seturi creioane si seturi de colorat pentru copii. Consultand catalogul on-line postat pe site-ul firmei www.promotional-zone.ro veti fi impresionati de diversitatea modelelor si a culorilor acestor produse. In catalog sunt prezente produse care se adreseaza tuturor celor care activeaza in mediul de afaceri ; clientii interesati au posibilitatea de a alege atat instrumente de scris moderne, confectionate din materiale reciclabille, cat si instrumente de scris elegante, ce respecta linia clasica a instrumentelor de scris.Aceste produse promotionale pot reprezenta un cadou promotional potrivit oferit angajatilor, colaboratorilor si clientilor in cadrul campaniilor de publicitate, evenimentelor corporate sau a lansarilor de produse si de servicii. Folosind astfel de produse promotionale in activitatile de promovare aveti garantia ca mesajul dumneavoastra va fi transmis in maniera potrivita clientilor. Prin destinatia lor, instrumentele de scris pot fi utilizate in activitatea zilnica de birou a angajatilor companiei. SC Keops Star SRL pune la dispozitia clientilor servicii de personalizare a produselor promotionale, procedeele folosite fiind cele de: tampografie,serigrafie,transfer termic,folio,gravura,timbru sec si tipar digital.

Instrumentele de scris Europa Entreprise pot fi folosite in campaniile de publicitate care promoveaza servicii si produse atat pentru copii, cat si pentru adulti. Instrumentele de scris Europa Entreprisesunt alegeri potrivite pentru toate activitatile dumneavoastra de publicitate, produse de calitate superioara care vor contribui intr-un mod eficient la crearea unei imagini profesioniste a firmei dumneavoastra.

Etichetat cu: , , ,
Postat în Afaceri Economie

Lasă un răspuns