Produse promotionale electronice USB

Articol trimis de YourChoice

In secolul 21 informatia este cel mai puternic instrument al omenirii; aparitia internetului si a tehnologiilor necesare accesarii informatiilor postate pe internet reprezinta elemente esentiale pentru comnicarea la nivel global. Calculatorul a devenit aproape indispensabil in orice domeniu de activitate, ceea ce a condus catre cresterea importantei accesoriilor acestuia, accesorii care usureaza stocarea informatiilor si transmiterea lor. In oferta firmei SC Keops Star SRL se afla o varietate de produse promotionale electronice care folosesc portul USB ; aceste produse promotionale sunt foarte utile, sunt usor de depozitat si combina designul deosebit cu tehnologia de ultima ora. Printre produsele promotionale USB o pondere mare o reprezinta produsele promotionale de tip stick-uri de memorie, a caror capacitate de stocare a informatiei este de la 1GB pana la 64 GB. Cataloagele de produse promotionale Europa Entreprise, Cool, Colourful Seasons si Hiidea, postate site-ul firmei www.promotional-zone.ro prezinta in detaliu oferta firmei de produse promotionale.
Datorita utilitatii lor, stick-urile de memorie sunt produse promotionale ce pot fi folosite in campaniile de publicitate organizate de catre companii pe orice tema si in orice moment al anului. Aceste produse promotionale sunt prezentate in cataloagele firmei intr-o varietate de forme si de culori. Stick-urile de memorie sunt realizate fie din materiale clasice de tip plastic sau metal, fie din materiale surprinzatoare ca lemnul de nuc, lemnul de artar, pluta sau bambusul. Aceste produse promotionale pot fi personalizate cu elemente specifice campaniei de publicitate sau cu elemente apartinand firmei organizatoare a activitatii de publicitate.
Oferta de produse promotionale de tip memory stick a firmei SC Keops Star SRL este diversa; diversitatea formelor, a culorilor si a capacitatii de stocarea a informatiei reprezinta un avantaj, clientii avand posibilitatea de a alege produsul potrivit pentru organizarea campaniei de publicitate. Unele dintre aceste produse promotionale au forma clasica a unui stick de memorie, altele au forme surprinzatoare – forma de cheie, de capsula sau forma de bratara. Printre produsele promotionale USB interesante prezente in cataloagele de produse promotionale Europa Entreprise, Cool, Colourful Seasons se numara hub-ul USB cu patru intrari pliabil in diferite forme, hub-ul USB cu patru iesiri, cu ceas digital si termometru si deschizatorul de corespondenta electronic cu USB Sniff. Stick–urile de memorie pot fi folosite ca atare, in suportul lor sau pot fi atasate de un lanyard. Produse promotionale de tip lanyard sunt accesorii utile pentru stick-urile de memorie.

Etichetat cu: , , , , , ,
Postat în Afaceri Economie

Lasă un răspuns