Produsele de curatenie de la Dacris94.ro sunt ideale si pentru acasa, si pentru HoReCa

Articol trimis de Echipa Dacris \’94

Produsele de curatenie pe care le puteti comanda, simplu si rapid, de pe site-ul magazinului online Dacris94.ro sunt profesionale, extrem de eficiente, fiind dovedite efectele lor de curatare ultraperformanta, de-a lungul timpului, la ele apeland atat cei care doreau sa scape de murdaria greu de indepartat din locuinta dar si cei care activeaza in domeniul HoReCa.

Doar folosind produse de curatenie de calitate veti obtine rezultate pe masura.

Solutiile de curatat marca Dacris ’94: eficienta dovedita

Solutiile de curatat de la compania de profil Dacris ’94 sunt foarte cautate datorita rezultatelor excelente care le recomanda pentru orice spatiu. Fie ca este vorba despre o locuinta, fie ca este vorba despre o institutie publica, hoteluri, pensiuni, cafenele, baruri, produsele profesionale de curatenie de la Dacris94.ro au fost mereu la inaltimea asteptarilor clientilor firmei.

Printre cele mai cautate produse pentru curatenie de la Dacris ’94, se numara si urmatoarele:

• Articole destinate protejarii in timpul efectuarii curateniei in spatiile dorite. Acestea sunt de unica folosinta, pentru a impiedica imprastierea microbilor. Gasim: manusi, folie de aluminiu, folie alimentara, saci menajeri, hartie igienica tip Jumbo, adica mare, dedicate spatiilor cu trafic crescut, precum domeniul HoReCa, pahare de plastic etc.

• Articole pentru menaj destinate curateniei. Acestea sunt destinate atat persoanelor fizice, cat si firmelor specializate in curatenie, care doresc produse de curatenie profesionale, de calitate, rezistente in timp. Printre produsele profesionale pentru curatenie din aceasta categorie de la Dacris94.ro se numara faras din metal, faras din plastic, maturi din lemn, cozi metalice pentru matura sau mopuri, cozi din lemn, galeti pentu mop, rezerve pentru mop, stergatoare se sticla.

• Pentru o curatare adecvata, puteti achizitiona bureti, spalatoare si lavete din microfibra rezistenta, care va retine foarte bine apa si murdaria, indepartandu-o de pe suprafetele care se doresc a fi curatate.

• Periile sunt o parte importanta in procesul de curatenie, mai ales ca ele ajuta foarte bine la indepartarea mai rapida a murdariei uscate sau care se ia mai greu. Este bine sa apelati la Dacris94.ro in acest sens, intrucat periile de aici sunt confectionate din materiale care nu compromit luciul pardoselilor pe care sunt folosite sau aspectul de nou al acestora.

Produsul de curatenie profesional cel mai folosit este cel care asigura o curatenie impecabila

Pentru ca toti vor sa gaseasca cele mai bune produse de curatenie, care sa faca fata traficului, in cazul HoReCa, si a petelor de murdarie dificile, Dacris ’94 are grija ca acest lucru sa fie si posibil. Fiind deja unul dintre cei mai importanti distribuitori de articole de menaj si detergenti din Romania, Dacris94.ro este locul unde poti avea incredere ca vei gasi aceste produse profesionale pentru curatenie, in functie de necesitatile pe care le ai si de gradul de murdarie.

Pentru mai multe informatii despre produse de curatenie profesionale pe care le puteti comanda rapid de la Dacris ’94, accesati site-ul oficial. Numarul de telefon 0751 13 10 70 va sta la dispozitie, precum si adresa de e-mail office@dacris94.ro.

Etichetat cu: ,
Postat în Magazine Online

Lasă un răspuns