Profita din timp de oferte de Paste din Mangalia!

Articol trimis de turism de Calitate

In doar cateva luni vor sosii si sarbatorile Pascale, acestea reprezentand un important eveniment in viata romanilor ortodocsi care serbeaza cum pot mai bine Invierea Domnului Iisus Hristos. Cu ocazia aceste minunate sarbatorii, proprietarii unitatilor de cazare dar si a restauranteor/cluburilor din Mangalia s-au hotarat sa-si deschida potrile mai devreme de inceperea ezonului estival si sa ofere tarife de cazare promotionale tuturor turistiilor care doresc sa-si petreaca Pastele la malul Marii Negre!
Orasul Mangalia este unul dintre cele mai frumoase si ingrijite localitati din Judetul Constanta iar pe timpul verii devine foarte aglomerat, o multime de turistii din toate partile tarii si nu numai venind sa-si petreaca concediile aici. Anul acesta agentii de turism din zona s-au gandit ca daca vremea ii va ajuta, cei care iubesc marea nu vor ezita si vor venii cu mic cu mare sa-si petreaca si sarbatorile Pascale aici. Pentru cei care adora plimbarile pe faleza, sau privelistea superba catre mare pe care o pot avea in timp ce servesc masa, aceasta este o veste excelenta deoarece pot avea ocazia se se bucure de aceste lucruri inainte sosirii verii.
Tarifele de cazare Mangalia in perioada de Paste 2014 pot incepe si de la 80 lei/noapte in pensiunile sau vilele de 2 sau chiar 3 margarete. Exista insa si locatii de lux de 4 sau 5 stele unde tarifele sunt putin mai ridicate dar si acestia si-au afisat pe site-urile proprii sau pe cele care se ocupa cu promovarea turismului oferte promotionale reduse pentru perioada sarbatorilor Pascale!
Daca va numarati printre cei care doresc ca anul acesta sa nu-si mai petreaca sarbatorile acasa, orasul Mangalia poate reprezenta o idee inedita si relaxanta pentru Pastele 2014. Bucurati-va de viata, de caldura, de frumusetea naturii si rasfatati-va cateva zile departe de casa si de grijile cotidiene pentru ca meritati!

Etichetat cu:
Postat în Turism

Lasă un răspuns