Profita si tu de programul “Litoralul pentru toti” in statiunea Costinesti!

Articol trimis de Oferte Costinesti

Duminica 5 mai 2013, a inceput cea de-a 12-a editie a programului “Litoralul penstru toti” si peste 50 de unitati turistice s-au inregistrat pe intreg litoralul. Acesta este insa primul an in care tarifele de cazare Constanta, Mamaia si Eforie se diferentiaza de cele din sudul litoralului cum ar fi cazare Costinesti, Olimp, Neptun, Mangalia, Vama Veche sau 2 Mai astfel cei care vor alege ca destinatie de vacanta sudul litoralului vor plati cu 20% mai putin fata de celelalte statiuni mai sus numite.
Programul de desfasoara pana in data de 15 iunie iar tarifele variaza in functie de unitatea de cazare aleasa acestea incepand de la 159 lei/persoana pentru un sejur de 6 nopti la un hotel de 1 stea, 179 la cele de 2 stele si poate ajunge pana la 500 lei /persoana /sejurul la hotelurile de 4 sau 5 stele. Acestea tarife sunt valabile pentru partea de sud a litoralului inclusive pentru statiunea estivala Costinesti. Pentru statiunile Mamaia sau Eforie tarifele incep de la 205 lei la unitatile turistice de 1 stea si pot ajunge la 965 lei sejurul/persoana la un hotel de 5 stele cu mic dejun inclus.
Datorita vremii care este foarte calduroasa se preconizeaza in aceasta perioada a desfasurarii programului “Litoralul pentru totii” o sosire a peste 10.000 de turistii pe litoralul romanesc. Multi dintre tinerii vor alege negresit statiunea Costinesti unde vor avea posibilitatea sa se si distreze in cluburi de noapte pana dimineata tarziu.
De anii de zile, Costinestiul este destinatia preferata a tinerilor, mai ales a celor care au venituri medii ( cei care au o situatie materiala foarte buna alegand Mamaia) astfel pe toata perioada sezonului cald, localitatea este plina pana la refuz de turistii dornici de distractie. Arunca un ochii peste ofertele de cazare Costinesti si alege-ti locul perfect pentru vacanta la mare!

Etichetat cu: , ,
Postat în Turism

Lasă un răspuns