Proiect de modernizare pentru statiunea Venus in desfasurare!

Articol trimis de Morosanu Irina

Turistii care vor alege sa viziteze sau sa isi petreaca vacantele de vara pe litoralul Marii Negre vor avea parte de statiuni modernizate: Neptun, Olimp, Saturn si Venus ar putea rivaliza, la capitolul infatisare, cu statiunea vedeta Mamaia, considerate momentan perla litoralului romanesc. Este vorba de un proiect realizat de un grup de studenti la design peisagistic din Mangalia, initiativa care a primit deja aprobarea alesilor locali.
In frumoasa statiune estivala Venus vor fi amenajate trasee pietonale, inclusiv spre plaja, si un scuar. Tot aici, in zona bazarului, va aparea si o piateta. Mai multe unitati de cazare Venus vor fi si ele reamenajate, modernizate, astfel incat turistii sa poata beneficia de cele mai calitative servicii! Tarifele vor varia in functie de perioada verii dar si de clasificarea unitatilor turistice , astfel puteti platii pentru o noapte de cazare incepand de la 60 lei/noapte/camera dubla ( pe la inceputul lunii iunie) si pana la 200 lei/noapte/camera dubla ( in plin sezon estival 24 iulie-23 august).
Statiunea Venus a fost in ultimul timp uitata de autoritati si s-a pus mai mult accent pe statiunile mari ca Mangalia. De anul acesta insa, turistii se vor putea bucura de o alta infatisare a statiunii si de servicii mai calitative la aceleasi preturi ca pana acum! Venus este o locatie potrivita in special pentru cei care doresc sa evite aglomeratia, galagia si imbulzeaza specifica statiunilor Mamaia, Costinesti sau Mangalia. Cei mai multi dintre cei care aleg sa-si petreaca vacantele aici sunt cupluri mature, familiile cu copii mici sau varstnicii. Statiunea Venus este preferata si de turistii straini , in special de nemti, care, chiar daca nu sunt in numar foarte mare, in fiecare sezon estival vin sa se bucure de serviciile noastre!
Asteptam cu mare interes finalizarea proiectului si speram ca statiunile vizate sa arate mult mai bine fata de anii precedenti! In cazul in care doresti sa vizitezi statiunea Venus , alege sa-ti rezervi locul de cazare din timp pentru a beneficia de reducerile acordate rezervarilor timpurii!

Etichetat cu:
Postat în Turism

Lasă un răspuns