Proprietarii unitatilor turistice din Eforie Sud, multumiti de sezonul estival 2013!

Articol trimis de Morosanu Irina

La sfarsitul acestei verii toti proprietarii de pensiuni, hoteluri, apartamente sau vile de inchiriat de pe litoral au tras linia de finish si au evaluat situatia sezonului 2013. Majoritatea dintre acestia au fost foarte multumiti chiar si cei din statiunea Eforie Sud, care, din pacate, din cauza lipsei interesului din partea autoritatilor locale nu a mai fost modernizata de foarte multi ani. Acestia sustin ca anul acesta au avut clientii foarte multi si nici tarifele de cazare nu fost foarte mici. Una peste alta, in ciuda crizei financiare care se pare ca nu vrea sub nici o forma sa plece din Romania, compatriotii nostrii n-au renuntat la vacanta de vara binemeritata si fiecare si-a rezervat locul de cazare Eforie Sud in functie de posibilitati bineinteles.
Eforie Sud este o statiune estivala de mici dimensiuni, pozitionata in sudul litoralului, la aproximativ 18 kilometri de municipiul Constanta, intre Eforie Nord si Tuzla. Incadrata de Marea Neagra si Lacul Techirghiol, Eforie Sud este o statiune linistita, cu mult spatiu verde, unde factorii naturali din zona, namolul si apa sarata, sunt „exploatati” in beneficiul sanatatii. Tarifele de cazare Eforie Sud pot varia intre 50 lei/camera/noapte pana la 250 lei/cam/noapte in functie de clasificarea unitatii turistice si de perioada din an in care alegi sa vizitezi localitatea.
Plaja este cel mai accesibil mijlocul de relaxare pentru turistii care aleg statiunea Eforie Sud. Odata plecati de pe plaja turistii au la dispozitie si alte cateva posibilitati de distractie si petrecere a timpului liber. Faleza statiunii este marginita de restaurante, terase si magazine care comercializeaza produse si accesorii de plaja, jucarii, haine si incaltaminte de sezon, suveniruri. In centrul orasului Eforie, pe soseaua nationala, exista un centru comercial care cuprinde magazin alimentar, cofetarie si magazine de suveniruri.

Etichetat cu: ,
Postat în Turism

Lasă un răspuns